Wednesday, July 4, 2012

Melchizedek ~~ Beantwoord alles vanuit Liefde ~~ 04/07/2012 Gechanneld door Méline Lafont



Geliefden,

Het startsein van jullie vrijheid en onbeperktheden is gegeven en dit wel vrij letterllijk op deze onafhankelijkheids dag (America).  Vrijheid is nu weldra een concept dat jullie echt zullen proeven en voelen onder jullie.  Het Duister is aangetast door Liefde en kan zich niet meer verder manifesteren in dezelfde aard als voordien.  Aan deze praktijken zijn een stop gezet en daarom zal vrijheid zich manifesteren onder jullie.
Draag hiertoe bij en rol de mouwen op, voor samenwerking zal nu van groots belang zijn in de aankomende periode.

Veel staat jullie te wachten en te gebeuren en het zal een zeer belangrijke periode en intense periode zijn.  Samenwerking is iets waar we naar streven voor het is enorm belangrijk en een kern van ons verdere bestaan in Harmonie, ook in de andere Galaxies en hogere Dimensies.  Respect en Liefde maken hier ook deel van uit.  Daarom vragen wij u om steeds vanuit Liefde te vertrekken en deze ook te delen naar anderen toe.  Ook de Duisternis, wiens licht als een klein sprankeltje brand in een dikke en duistere stof als sluier, verdient je Liefde en die van ons.

Mensonterende daden die gebeurd zijn gedurende jullie ganse geschiedenis, worden natuurlijk niet goedgekeurd noch getollereerd.. en daarom worden deze daden ook gestopt.  Maar ook zij zullen de kans krijgen om over te gaan naar het Licht en Liefde.  Jullie hebben elk voor zich ook in Duistere vormen geweest in vorige levens, voor dit is de Dualiteit en ook vele van jullie hebben geen zuivere daden gepresteerd toen.  Maar dankzij jullie kansen die jullie steeds zijn blijven krijgen en Liefde die jullie hebben mogen ontvangen, zijn jullie gekomen tot waar jullie nu staan.

Wat ik wil duidelijk maken is; vecht geen negatieve daden aan met negatieve acties of gedachten.  Negativiteit aanvechten met negativiteit brengt jullie geen stap verder en maakt het enkel maar erger en gecompliceerder.  Ga tegenover deze negativiteit staan met Liefde, onvoorwaardelijke Liefde en laat oordelingen en kwaadheid achterwegen.  Liefde is het sterkste wapen Geliefden, het is de bron van Alles!  Wapen jullie zelf met deze Liefde als je geconfronteerd wordt met Duistere zaken en het zal zo omslaan vroeg of laat.  Negativiteit beantwoorden met kwaadheid en haat zal het enkel doen resulteren in nog meer Duister, voor je het voed op die manier.  Laat oordelen gaan en handel uit Liefde, heb respect voor ieder zijn pad, voor u het doel en verloop hiervan niet weet.

Vrijheid heeft ook betrekking tot de zielscontracten; ieder ziel kiest voor zijn eigen ervaringen die het wil ervaren en dat kan zowel voor het duister als voor het Licht zijn.  Als het erop aan komt, eindigt ieder ziel uiteindelijk in het Licht wat er ook gebeurd.  Enkel de cyclus ervan kan sterk variëren.  Onthou: hoe onmenselijk jullie ook behandelt zijn geweest, antwoordt dan niet in een aanval van hetzelfde maar in Liefde.  Ik ben Melchizedek van het Grote Witte Broederschap en ik dank u voor het delen van deze boodschap.  Namasté.

Copyright © 2012 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.com

No comments:

Post a Comment