Monday, July 9, 2012

Melchizedek ~~ De Aarde haar Evolutie en plaats ~~ 09/07/2012 Gechanneld door Méline Lafont



Geliefden,  Ik ben Melchizedek en ik groet u.

Voor Duizenden jaren aanschouwen wij jullie evolutieproces en die van Moeder Aarde met Argusogen.  Al die tijd zijn wij druk in de weer geweest om jullie te helpen en bij te staan in dit proces, door de nodige voorbereidingen te treffen op Aards en Hemels vlak.  In de Hogere sferen leeft een gevoel van Liefde en Verlichting voor jullie en jullie geliefde planeet.  Gaia is onze gezuster wiens Karma nu volledig verwerkt is en zij mag nu haar gerechtmatigde pad hernemen, wat Ascentie is uiteraard.

Haar korst zal loskomen en verdwijnen samen met de talloze Illusies die zovele duizenden jaren als gewoon en normaal werden aanschouwd.  Uit Licht zal ze bestaan en haar ware aard zal weer herrijzen.  Dan zal blijken wat een Pure en Goddelijke schoonheid zij is, Geliefde Gaia.  Ook jullie, wie zij als haar kinderen aanschouwt 1 voor 1, zullen meereizen in dit avontuur samen met haar.  Zij heeft hiervoor gekozen om dit met jullie samen te doen en niet zonder.  Zoveel Liefde voelt zij voor jullie.  Samen gaan jullie naar Ascentie als 1 groot gezin met hun moeder, in dit geval Moeder Aarde.

Lang heeft zij hier naar gewerkt om zo ver te komen, en zo lang heeft zij al de turbulenties van jullie mensheid getolereerd.  Nu is de tijd aangebroken voor een hele ommekeer.  Jullie planeet en Zonnestelsel zal volledig opgenomen worden in de Galactische Federatie van Planeten, waar nog andere zonnestelsels toe behoren: o.a: De Pleiaden, Sirius, Andromedan, Arcturië en vele anderen...  Jullie worden de 33ste die opgenomen wordt in de Galactische Federatie van Planeten van het Licht en jullie worden daar van Harte verwacht.  Lang is hier naartoe gewerkt geweest en nu staan wij u allemaal bij om de mensheid in gereedheid te brengen naar Ascentie.  Daarvoor is uiteraard ontwakening nodig, wat nu aan het gebeuren is.

Ik kan u meedelen dat er sinds begin dit jaar 2012 een groot aantal ontwakeningen zijn bijgekomen in de Verlichting, wat goed nieuws is.  Maar toch hopen we nog meer mensen te bereiken en daarvoor zijn er Lichtwerkers, Geascendeerde Meesters en Sterrenzaad naar Aarde gekomen om te de gehele planeet te helpen verlichten.  Dus jullie zijn zeker niet alleen, we bevinden ons in elke hoek rondom jullie, in welke vorm dan ook.  Rijk zijn jullie aan potentie en leergierigheid, met een Mastering in evolutie.  Dit is het punt waarop jullie afstuderen en deze leerschool voorgoed verlaten, voor jullie nu zelf Meester in wording zijn.

Maak de laatste stappen zorgvuldig af en hou vol, de eindmeet is in zicht; voor de beste leerling bestaat uit geduld, vertrouwen en doorzettingsvermogen.  Laat je niet ontmoedigen als er zaken zijn die niet stroeven met je "tijdsplan" of lopen zoals je gehoopt hebt, voor de mooiste verrassing is steeds de onverwachte.
Ik ben Melchizedek van de Grote Witte Broederschap en ik dank u voor het delen van deze boodschap.  Namasté.

Copyright © 2012 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.com

No comments:

Post a Comment