Thursday, November 8, 2012

Aartsengel Zadkiël door Méline Lafont~~ Ja, jullie deden het! Verlichting kan verder groeien! ~~ 08/11/2012



Gegroet vanuit mijn presentie alszijnde Aartsengel van de violette straal.  Ik zend u mijn liefde en omhels u allen met mijn gezegend Licht en zijn.  Jullie zullen mij allen meer zien naar voor treden om jullie allen belangrijke zaken en energieën te geven vanuit de violette straal, dewelke nu op zijn hoogste activatie is op jullie geliefde wereld.

Ja we kunnen het en ja we deden het!  De befaamde woorden van verandering vanuit het perspectief van de nieuwe herkozen president Obama.  Wat zijn wij allen enorm verheugd met dit goede nieuws en we delen dit met velen onder uw allen!  De veranderingen en vernieuwingen kunnen hun verdere verloop behouden en volgzaam verder evolueren in hun volledige bereik.  Veel zal nu te pas komen aangezien dit een nieuwe overwinning is ten gunste van het Licht.

De Aarde en haar mensheid gelooft nog steeds en is haar vertrouwen niet verloren, zoveel is duidelijk!  Het is op zo'n cruciale momenten dat de energieën zich het beste lenen en dat er veel tot manifestatie kan komen.  Dit is jullie kracht die jullie allen hebben samengebundeld om de weg naar Verheffing en vernieuwing te garanderen.. en door de herverkiezing van de meest geschikte president hiervoor, zal alles zich nu kunnen geschieden op een meer vernieuwend en verdiepend niveau dan ooit tevoren.  Veel was al vrij gemaakt ter voorbereiding en nu zal er meer kunnen gewerkt worden aan belangrijke projecten.  


Blijf vertrouwend in alles en laat de tijd los, voor verwachtingen leggen binnen een bepaalde termijn kan zaken bemoeilijken en zelfs vast zetten.  Ik wil uw allen graag vragen om alles hierover los te laten en geen verwachtingen te plaatsen op iets en zeker niet op iemands schouders.  Vertrouwen hebben is de beste schakel om dingen los te maken en tot mogelijkheid te brengen.  Ten slotte zijn jullie hier ook om dezelfde redenen en dat is om zelf te creëren en om zelf aan dit alles, inclusief uzelf, te werken.  Samen kunnen jullie alles aan en daarvoor is er opnieuw een president nodig om dit proces mogelijk te maken en zelfs tot bevrijding te leiden, maar uiteindelijk komt het steeds op uzelf aan!  


Weten jullie het nog?? Innerlijk weerspiegelt het uiterlijk en de wereld rondom u?!  Pas dan zal het besef groot zijn dat de eigenlijke verwachtingen die geplaatst zijn op een ander buiten uzelf, niet de manier is om te openen en deze ganse wereld te laten bloeien tot zijn vernieuwing.  Dit is nooit het geval geweest en is 1 van de vele maar vrijwel de belangrijkste redenen, waarom alles zo traag vooruit ging.  Het steeds verwachten van iets buiten uzelf en uzelf daaraan vast houden, in plaats van het heft in eigen handen te nemen en alvast te beginnen met uzelf, binnen in uzelf!

NU is de tijd, meer dan ooit, om dit heft nog steviger in de handen te nemen en verder te trekken op deze nog onbekende terreinen. Ga op onderzoek uit en kijk waar je nodig bent, waar je kan helpen en verlichting brengen op de meest zuivere manier.  Neem de violette vlam mee als je wapen; de sleutel van het Zijn en van de puurste staat van zijn in bewustzijn.  Het is een bewustzijn op zich, dewelke u allen zal leiden en helpen door de moeilijkste tijden en plaatsen ooit.  Met deze violette vlam ben je veilig en onbereikbaar voor andere energieën met minder zuivere bedoelingen.  Laat de violette vlam nooit wijken uit je hart en draag het overal met je mee, voor we trekken erop uit en gaan deze wereld NU tot zijn vernieuwde staat brengen en dit ALLEN tezamen!

Weet dat ook wij van de violette straal nu meer dan ooit aan jullie zijde zijn en dit allemaal!  Het is onze tijd en jullie tijd, en samen maken we er de beste samenwerking ooit van dewelke zal resulteren in Verheffing!

Ik zegen uw allen met mijn pure licht, vol dankbaarheid en Liefde naar uw allen toe, en ik dank u van harte voor deze mogelijkheid tot communicatie.  Verheug u op de komende tijd en verheug de herverkiezing van deze nieuwe president.  Tot gauw!

In alle Liefde, AA Zadkiël


Copyright © 2012 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.be


No comments:

Post a Comment