Tuesday, February 26, 2013

Dolfijn Collectief over de recente gebeurtenissen ~gechanneld door Méline Lafont


 (nota van Méline, ik ben mij ervan bewust dat deze boodschap iets anders aanvoelt dan al hun vorige boodschappen en heb mij er ongerust over gemaakt, hoe dit kwam.  Het is mij duidelijk gemaakt dat dit een "wake up call" boodschap is die meestal een iets hardere toon inhoudt, met de bedoeling om mensen wakker te schudden.  Daarbuiten voel ik de nog even liefdevolle energieën van hen, maar het is duidelijk dat het ook voor hen te veel is geworden) 

Dag mijn lieve dolfijnen, familie van het Licht !  Wat zie ik jullie toch zo ontzettend graag!  Dank je voor deze connectie mijn lieve vrienden.

D: Dat is met plezier gedaan lieve Méline, de eer is de onze en dit is met veel liefde en plezier dat wij deze connectie met u maken..  Wij genieten hier altijd van, net zoals u omdat wij ook allemaal van u houden.

M:  Ik krijg al een hele tijd beelden door van oceaan en water, zonder te weten wat het als een directe boodschap wilt zeggen.  Nu onlangs werd er een grote groep dolfijnen gespot van wel duizenden bij elkaar, die op een nogal op en neergaand manier mee stroomden in het water en hun weg samen als een ontzettend grote groep aflegden.  Kan dit en heeft dit allemaal verband met elkaar? Mijn inkomende beelden en nu dit?  Is er een speciale boodschap dat ik moet weten of dat jullie willen delen met de mensheid?  Er zijn zoveel vragen hierover.


D: Onze geliefde, natuurlijk willen wij hier meer over delen en met veel plezier zelfs.  Wij houden zo ontzettend van u!!! Wij willen niets liever dan gezien te worden door jullie allen en onze Liefde en energie met u te delen, dus vraag maar gerust al deze vragen want ze betekenen absoluut iets.  Het is zelfs zo dat het een ontzettend hoge waarde en urgentie is om dit te weten wat het wilt zeggen. 

Wij zijn de poortwachters van de sterren en andere Dimensies (Sirius) die op een hogere en verlichtende energie werken, waar collectief bewustzijn gevormd is en waar we allen 1 zijn en vormen.  Wij zorgen er voor dat alle codes en energieën op een verfijnde manier geïntroduceerd worden in jullie Aardse wereld, zodat er een gezamelijke shift kan plaatsvinden voor iedereen op Aarde en dit samen met de Aarde. Wij vormen een team van poortwachters die de energetische transmissies bewaken en garanderen in de oceanen, wij zijn opgeroepen op Aarde om te assisteren en jullie te begeleiden naar jullie vernieuwde en Hogere Zelf.  Wij houden ontzettend van deze Aarde, oceanen en jullie allemaal en daarom zijn wij hier.  Wij zijn jullie familie en licht gebroeders.  Wij zorgen voor een aangename shift met de energieën van Lemurië en Sirius. 

Wij zijn aan een ontzettend grote opmars begonnen, geliefden, om de oceanen en al haar inwonende families meer naar de aandacht te brengen van de mensheid die lange tijd de oceanen en alle vissoorten hebben geconsumeerd en zelfs uitgemoord in uitzonderlijke gevallen, waardoor uitsterven van bepaalde diersoorten een feit is, spijtig genoeg.  Er moet dringend aandacht besteed worden aan onze manier van leven en aanwezigheid, voor het wordt allemaal niet langer meer getolereerd; het afslachten van onze soorten zoals de walvis- en dolfijnensoorten voor het gebruik van ons vlees of voor het plezier.

Het is een kreet voor aandacht, geliefden, een kreet voor zaken die opkomen en vernieuwing die groeit, een kreet voor verandering van het oude naar het nieuwe en een doorzetting en activatie van de Lemurische energieën.  Lang hebben wij onze lichamen, onze vervoermiddelen, opgeofferd voor de lessen en de liefde van de mensheid, lang hebben wij op deze manier gediend voor ontwakening en hebben wij onze zegen gegeven.   

Nu is het tijd voor een grote wake up call voor de verloren lieve zielen die geen weg meer weten.  Dit zal brengen tot het nadenken en het inzicht, het voelen en het weten en ten slotte tot vernieuwde en andere handelingen uit pure liefde en medewerking.
Wij zullen nog meer laten zien, in de vorm van een wake up call voor de verloren harten, wij zullen deze trachten te verzorgen met onze Liefde en te laten zien dat wij meer zijn dan een zoogdier, meer dan een voedselbron en meer dan een entertainment.  Wij kunnen voelen wat jullie harten voelen en dit is een grote STOP naar dit alles toe, maar bepaalde groepen van de mensheid blijven zich verzetten tegen deze verlichting en inzichten.

Wij voelen dat we door vele van jullie wel gezien, gevoeld en gerespecteerd worden en dat aanvaarden wij met de grootste appreciatie want het doet ons wonderen om deze liefde en respect van jullie harten te voelen.  Wij weten dat er vele zielen zijn, die een enorme investering in onze redding steken en ook daadwerkelijk orde op zaken stellen, ons ondersteunen, projecten opstarten en zelfs hun hele leven voor ons opbrengen.. en dan ook zoveel liefde die we krijgen!  Wij voelen dit en het brengt ons en jullie zelf absoluut op een verlichte staat van Liefde.

Er zijn nu nieuwe bronnen en manieren van ontwaken, de noodkreet van aandacht is geslagen en de aandacht is gericht op ons Zijn en de prachtige oceanen.  Daar gaat het ons om, om op een positieve manier de aandacht ten onze te nemen waar liefdevolle elementen worden getoond en de hartchakra wordt geopend.  Er staat veel te gebeuren en nog veel zal ontstaan door de Lemurische energieën van ons bestaan. 

Wij zijn erg liefdevol en vergevingsgezind, voor wij voelen geen wrok.   Wij vormen een collectieve eenheid en trekken daarom aan dezelfde koord, wat voor een enorme kracht zorgt en een gigantische creatie teweeg brengt op jullie wereld.  Wij zijn 1 met elkaar in krachten en energie en wij spannen daarom nu samen om hier voor eens en altijd een einde aan te maken voor zowel wij als de mensheid dit niet meer tolereren.

Wees in Liefde en vergiffenis voor elkaar, zoals ook wij dit zijn voor u.  Wij beginnen nu aan het nieuwe voor u en vragen uw volledige steun en Liefde voor ons allen op jullie planeet, zowel voor de verloren zielen die niet beter weten.  Het handelen naar ons toe, zal drastisch veranderen en zal meer aandacht vragen dan ooit voordien voor het dient vernieuwd te worden naar een liefdevolle manier en niet meer naar een dualistische manier waar scheiding en ego de leidende figuren zijn.  Ego zal niet meer zijn, enkel Liefde en eenheid en daarom de wake up call en onze verschillende acties, om de aandacht te vestigen op eenheid, verandering, vernieuwing en schoonheid, puurheid van ons Zijn en de oceaan.

De oceaan kan soms een woelige plek zijn door de inkomende energieën en de zuiveringsprocessen die gaande zijn, daarom zijn wij hier als wachters om alles op een zo goed mogelijke controle te houden.  Wij brengen de licht codes en liefdes implantaten in de bodems van jullie oceanen en wij zijn daarom de voertuigen van deze energieën en codes en dat is door velen van jullie geweten.

Maar wij zouden zo graag willen dat ook de anderen van jullie mensheid dit zouden zien en voelen en dat is nog steeds niet het geval tot nu toe.  Er is een vergrootte ontwaakte massa, maar nog niet genoeg om het op een globaal niveau te weten. 

Versta ons niet verkeerd, geliefden, voor wij houden zo van u allemaal!  Zelfs de verloren zielen die niet beter weten, of willen weten; zien wij enorm graag!  Wij zijn zo vergevingsgezind omdat wij enkel maar Liefde kennen.  Voor ons is een lichaam maar een vervoermiddel om op jullie planeet te kunnen zijn, en wij hechten hier geen waarde aan.  Wij staan verder op dat punt en hebben er dus geen moeite mee om onszelf op te offeren hiervoor, als de mensheid maar zijn lessen hieruit kan halen en verder kan evolueren: daar doen we het voor.

Ook jij Méline, hebt hier dikwijls enorm van af gezien en jij hebt veel moeite gedaan in het verleden om hier een eind aan te maken.  Je hebt ingezien dat de media en overheid aanspreken niet veel vooruitgang bracht en jij bent daarom op een andere manier met ons beginnen samen werken; dewelke zich nu vormt op een hoger en spiritueel niveau.  Daarom ook dat we onder andere jou ook gekozen hebben als 1 van onze woordvoerders  en wij houden daarom zo van je!  Bedankt!

M: Met zoveel plezier! Ik hou toch zo van jullie!  (traantjes)

D: jou verdriet en dat van anderen wordt gevoeld Méline, in het diepste van ons zijn.  Zo sterk zijn wij verbonden met jullie en dat kan alleen maar goed zijn omdat dit ons en elkaar zal verder helpen.  Wees gerust dat wat er ook gebeurd; alles volgens Goddelijk Plan is en wij steeds kiezen voor een soort van opoffering of les voor jullie allen, uit pure Liefde. 

Wees niet verdrietig meer, alles komt goed.  Het enige wat we graag aan jullie willen vragen is van steeds aan ons te denken in Liefde en wederzijds respect; om ons jullie steun in de vorm van Liefde te zenden en onze fysieke gedaantes niet voor waar te nemen als deze komen te sterven.  Wees hoopvol en vertrouwend op ons, in ons en de mensheid; zo creëert er zich een vorm van verlichting en nieuwe verbondenheid die meer zal reiken naar een samenwerking met de mensheid en niet meer als een verdeeldheid tussen ons en mensen.

Er is een mogelijkheid op enorme veranderingen in de oceaanbodems, zeespiegels en alle vissoorten alsook de walvissen en onszelf.  Wij danken jullie voor jullie ontferming over ons en de bevraging van onze opmars.  Het doet ons plezier dat het wordt opgemerkt en verdeelt wordt in jullie wereld.  Wij hopen op een nog intense samenwerking!  Denk in Liefde over ons, zoals ook wij in Liefde denken over jullie!  Dank jullie wel geliefden!

M: Dank jullie wel!  We zijn nu 3 dagen later en ik heb het nieuws ontvangen dat er duizenden van jullie zijn aangespoeld.. Kunnen en willen jullie hier iets meer over vertellen?

D: Graag, geliefde Méline.  Het is triest, zeer triest wat er gebeurd.  Dit heeft echter niets te maken met de energetische opmars die gaande is, maar heeft echter te maken met het sonar gebruik van de NAVI in de oceanen waardoor velen van onze incarnaties helemaal verloren raken en zodanig gepijnigd worden in hun sonar en oriëntatievermogen, dat vaak beachen en aanspoelen de enige mogelijkheid is.

M: Kan er daar iets meer over gezegd worden?

D: Dat er zich geen zorgen dient gemaakt te worden, wij zijn er zeker van dat het collectieve nu een serieuze boost en wending zal maken hieromtrent.  Weet dat alles verandert en niets blijft.  Wij zijn sterk genoeg om dit allemaal aan te kunnen en om te zetten als energetische transmitters. VERANDERING is NU !  Wij houden van u geliefden!

M: Bedankt mijn lieve harten, ik ben jullie ontzettend dankbaar en hou enorm van jullie!

Zo prachtig deze woorden van het dolfijn collectief.  Het gevoeld dat ik ervaar tijdens deze channeling geeft me echt tranen in de ogen.  Ik voel me wat emotioneel erdoor omdat ik dit echt voel hoe graag zij ons zien en hoe liefdevol ze over ons denken, terwijl aan de andere kant hun pijn en verdriet ook enorm voelbaar is.  Zij zijn echt zo liefdevol en hebben hun meesterschap meer dan voldoende beheerst, ondanks alles.  Ik wil echt iedereen oproepen om hier nu allemaal aan samen te werken en zoveel mogelijk zielen de boodschap te brengen voor wat deze dolfijnen staan en dat zij meer zijn dan een vissoort om op te eten, te slachten of als entertainment te gebruiken.  Wat je ook doet en deelt om de mensen rondom je heen wakker te schudden; doe het met alle Liefde en zonder agressie of kwaadheid.  Zijt zoals deze lieve dolfijntjes; liefdevol en vol compassie voor anderen en breng je boodschap van liefde en ontwakening en laat het tellen.  Liefs Méline ♥

Copyright © by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.com for Blogger and http://pleiadedolphininfos.wordpress.com as Homepage 

3 comments:

  1. Ongelooflijk liefdevol bericht van de Dolfijnen. Maar ook tranen in de ogen, omdat de Amerikaanse Marine nog steeds doorgaat met de sonar-signalen, ze doen dit al heel lang. Wanneer stopt dit alles! Wij zijn bij ons thuis vegetarische eters, maar dat is ieders eigen keuze, geen oordeel dus. Maar als je iemand zo smakelijk bijvoorbeeld tonijn ziet eten, vraag ik me af of men beseft wat voor een afschuwelijke doodstrijd deze tonijn vooraf heeft gehad. Ik kan dat voelen als ik het vlees van dit dier zie liggen. Ik zie en voel dan direct de worsteling voor me. En, het is mij onbegrijpelijk dat mensen Dolfijnen willen of kunnen opeten. Laten we binnenkort een andere wereld hebben. Pascal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Het ergste is lieve Pascal, dat zij eigenlijk gewoon worden gedood voor het plezier en uit frustratie.. Zo worden er in de Faroe eilanden elk jaar een soort van event georganiseerd waar jonge mannen de uitdaging krijgen om zichzelf te bewijzen als man, door talloze grienen (dolfijn soort) gewoon te slachten.. zo worden er 1000den geslacht. Ook in de cove in Taiji worden er 6 maanden lang elke dag families opgejaagd vanuit zee en gelokt naar een cove, waar ze een nacht gevangen zitten om de dag nadien gewoon koelbloedig afgeslacht te worden. Een paar worden "gered" van de dood door uitgekozen te worden voor verkoop voor dolfinariums waar ze een leven lang truukjes kunnen uitvoeren. De Japaners doden de dolfijnen liever in plaats van ze vrij te laten om op te eten en omdat de dolfijnen de mensheid hun vis opeten!! Zo absurbt. Moet je eens naar de film ' the cove" kijken; zeer afschuwelijk maar zo realiteit; het heeft mij zo diep geraakt toen ik het zag dat ik al die pijn voelde en mijn ogen groot zijn open gegaan. Verschrikkelijk!

      Delete
  2. Méline, ik kan niet naar zo'n film kijken, het maakt me kapot en blijft weken hangen en trekt me helemaal omlaag. Soms moet je wel erg je best doen om mensen (die dit doen) nog compassievol te aanschouwen als mede-zielen. Wanneer stopt dit! Wanneer stopt dit!

    ReplyDelete