Wednesday, June 19, 2013

De Pleiadiërs ~ De volgende fase in globale ascentie: de Zomerzonnewende; alles door het hart ♥ ~ Gechanneld door Méline Lafont

 
 
Onze allerliefste gebroeders en gezusters, familie en vooral onze geliefde verwanten.  Vandaag brengen wij een speciale boodschap over de komende zomerzonnewende die in jullie lineaire tijd in aankomst is.  Wij hadden hier graag wat meer uitgebreid over gecommuniceerd met uw allen, van hart tot hart.
De meest aanstekelijke energieën zijn zich nu een weg aan het banen in jullie realiteit en bevinden zich momenteel volop in jullie bewustzijn en hart.  Deze energieën zijn hier om ervoor te zorgen dat alles wat zich op het pad der Ascentie bevindt, daadwerkelijk dit proces kan vervullen, meemaken en Zijn.  Deze lenende energieën, komen tot een frontale ontmoeting met uw huidige incarnatie, wat voor een enorme schok of confrontatie kan leiden met deze realiteit.
Alles wordt zichtbaarder voor jullie, en jullie herkennen je eigen patronen en creaties met meer makzucht dan voordien.  Dit hoort ook zo te zijn, geliefden, voor u zich eerst bewust moet zijn van wat u allemaal vormt, zijt en creëert.  Zodra deze nieuwe energetisch impulsen zich geïntegreerd hebben in uw Zijn, wordt er zodanig veel los gemaakt in uw bewustzijn dat u zelf het proces van Transformatie en Ascentie op gang zet en zelfs op uw eigen houtje onderhoud en ook uitvoert.  De energieën zijn er om jullie hierbij te helpen , en de diepste en belangrijkste zaken in activatie te helpen brengen, zodat u verder kan in uw groei van bewustzijn.
De zware energieën van de maand Mei, brengen nu voor vele zaken verlossing maar tegelijkertijd brengen ze ook weer veel in beweging, en beweging kan zowel vlot als minder vlot zich een baan vormen door de vaste structuur van de voordiene dualiteit.  Dit hangt af van hoe sterk iets wordt vastgehouden in structuur; dit door het denk patroon en de manier van Zijn.
De energieën van de zomerzonnewende zal hier een belangrijke rol in spelen.  Het zal bijdragen tot het los maken van vaste structuren en vaste denkpatronen, het zal u uitdagen tot het loslaten van deze en het zal u triggeren, zelfs inzichten brengen van wat u eigenlijk al weet maar momenteel nog mee leert omgaan, begrijpen. 
Wij vragen u deze energieën niet te willen begrijpen voor dit een mentale beredenering is en de hersenen dit absoluut niet kunnen integreren of accepteren in de mate zoals het van essentie is.  Enkel het hart kan dit weten en voelen; dat is uw stuurmiddel en uw centrum vanaf heden in de nieuwe wereld van Zijn.
Deze zomerzonne – wende brengt wedermaal veel met zich mee, zoals elke eclips en zonnewende, maar dit maal zal het toenemen in kracht en ook in de perceptie hiervan.  u hebt allen zoveel kunnen integreren in uw Zijn tot op heden, dat de mensheid er klaar voor is om in een nog dieper niveau te treden van uw Christus bewustzijn. U wordt klaar gestoomd om verder te reizen en diepere connecties te maken met U zelf als essentie alsook met onze galactische schepen en civilisaties.  Alles vormt zich tot een geheel en dat komt tot leven en wordt een feit in uw bewustzijnen ook
Hier draait het nu om tijdens deze zomer zonnewende en daar zal nu hard aan gewerkt worden voor  wij voelen dat het tijd is om een stap verder te gaan in de Disclosure trend en trachten duidelijkere contacten te maken op welke manier dan ook. Plaats geen verwachtingen in hoe we dit zullen doen, geliefden, voor wij maken connecties op de meest subtiele wijze en dit is voor iedere ziel anders..  Afhankelijk van het bewustzijn en openheid voor onze energie, zal het op een bewust manier zijn of een meer onbewuste, maar we zullen dan meer sporen trachten achter te laten om duidelijk te maken dat we met u een connectie hebben.
Wij vertoeven ons al een gehele tijd in jullie sferen en ruimte en dat zal gauw nog duidelijker gaan worden.  Wij voelen aan dat er een enorme vooruitgang is geboekt in de harten en bewustzijn van de mensheid in het algemeen, en daar heeft u allen een belangrijke rol in meegespeeld, met dank!  Wij bevinden ons nu op een zekere hoogte waar alles dat van toepassing is, gauw uw werkelijkheid zal bereiken via de harten.  Daarom dat deze zomerzonnewende portaal een hele belangrijke is in uw bewustzijn, om u bij alles tot inkeer te laten brengen en veel meer toe te passen vanuit die inkeer.
Geniet van deze prachtige portaal, u zal allen veel voelen in het hart dezer dagen; van een gloeiende warmte van Liefde, tot gepassioneerde gevoelens voor Alles Wat Is en zelfs wat lichte schokjes in het hart kunnen van toepassing zijn ten gevolge van dit.  Wat het ook moge zijn; verwacht u aan een hart schift en maak u niet te druk om wat u zou kunnen voelen.  De Aartsengelen zijn steeds tot uwer beschikking, alsook de Arcturiërs en wij, om helende energieën te brengen bij te veel aan discomfort.
Met al onze Liefde en vriendschap, groeten wij u.  Wij zijn uw familie; de Pleiadiërs
 Copyright ©  by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.  http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/  and http://lafontmeline.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment