Monday, July 1, 2013

Aartsengel Metatron ~ Ascentie; wat houdt het in? en een update: Etherisch is alles al klaar, nu worden de fysieke aspecten door het middelpunt van de kosmos getrokken

 
 
 
Aartsengel Metatron gechanneld door Méline Lafont

Ik groet u allen namens mijn presentie van Liefde en dankbaarheid.  Ik ben Aartsengel Metatron, ter uwe beschikking alle tijden.  Namens de hemelse wereld van Licht breng ik u een boodschap vol liefde en een update van jullie huidige werkelijkheid.

Geliefde kinderen van God en Moeder aarde, het is mij een groots genoegen in connectie te zijn met u allen, voor u bent geliefd één voor één.  Het is een erg uitzonderlijke tijd en dit wordt steeds duidelijker en duidelijker voor u allen.  Niets is nog wat het lijkt, alles verandert en valt in elkaar op een energetisch vlak.  Nieuwe vormen en creaties worden aangenomen, waar de oude energie terug een nieuw leven vindt in een hoger lichtaspect van Zijn, voor u allen ontzettend groeien naar een lichtlichaam en alles rondom u heen automatisch dezelfde weg op volgt.

Alle werkelijkheid om u heen, volgt de innerlijke creaties en reflecties in zijn vormen en uitstraling.  Meer liefdevolle ontwerpen zijn gecreëerd geweest daar het hart nu uw werkelijkheid en Zijn runt. Alles wat nu verder bloeit uit uw Zijn, weerspiegelt de facetten van uw Zijn in een creatie en vorm van energie in een diepere context van Liefde en Licht.  Ja, er zijn een aantal ascentie shiften die hebben plaatsgevonden in uw wereld van Zijn, dit is correct.  Niets houdt dit ascentie proces nog tegen, voor het draait op volle toeren en is niet te stoppen.
Zoveel Ascentie processen vinden nu plaats op een dagelijks ritme, voor elke ziel wel een aantal keer ascendeert op een maan cyclus of zelfs nog meer, voor de ziel continu smacht naar verruiming van bewustzijn en groei van licht.  Het betreft de zielen in incarnatie die vooruit willen en zodanig evolueren dat zij het pad vrijmaken voor al de andere talloze zielen die in uw voetstappen willen treden en vooruit willen met hun evolutie.

Er is geen twijfel mogelijk dat er hier nu volop geshift wordt, over de ganse wereld en voor elke individu op zijn eigen manier.  Lessen leren en ervaren is ook ascenderen, moeilijkheden transmutteren en patronen loslaten is ook ascenderen.  Ascentie is niet van deze plaats weggaan en u opeens op een andere plaats bevinden, het is veel meer dan dit.  Ascentie is uzelf verrijken met de energieën die u eigenlijk van nature uit al bent, ascentie is uzelf opliften uit de dualiteit door het ego los te laten en u niet meer te laten leiden door deze ego maar door het hart. 

Ascentie is uzelf leren kennen en aanvaarden, liefhebben voor wie u bent, het doorgeven van uzelf aan anderen, het liefhebben van iedereen onvoorwaardelijk, het niet opleggen aan anderen wat te doen, het niet oordelen maar respecteren van alles en iedereen.  Bovenal Ascentie is uzelf aanmaken in een hogere wereld die zich manifesteert in uw huidige wereld, een hogere manier van zijn en leven, een verfijndere manier van voelen en integreren, het verlicht voelen en stijgen in waarde en liefde, in energie en integratie van het Licht.  Ascentie is zoveel meer, geliefden van me..

U gaat nergens anders heen, u creëert de nieuwe wereld op Gaia en in Gaia haar velden; daar gaat u heen!  Dat is uw thuis, voor u integreert uw Zijn en thuis op de frequentie dat u bent en waar u bent, afhankelijk van de realiteit waarin u zich vertoeft.  Ja u keert terug naar huis en thuis is wie u bent van pure essentie.

Er zijn natuurlijk schepen en andere planeten en werelden waar onze gebroeders van de Galactische Federaties zich bevinden, waar u ook deel van uitmaakt als een Galactisch aspect.  Ja u kan zich perfect vertoeven in die werkelijkheid en deel uitmaken van die realiteit als u hier voor kiest en klaar voor bent.  U bent een co-creator God, dus uw werkelijkheid ligt in uw handen en niet in die van iemand anders.  Wat u creëert zal u ook zijn, geliefden, het is zo simpel als het maar kan zijn op dat vlak.

Versta wel dat alles zijn integratie en reële manifestatie nodig heeft om tot zulke nieuwe werelden te komen, voor alles zijn proces bevat.  Wat uw realiteit zal worden, hangt volledig van u af maar laten we nu eerst die oude realiteit zich laten afbrokkelen en de vrijgekomen energieën hiervan omvormen tot wat jullie nu werkelijk willen zien en integreren in uw Zijn, vooraleer uw gecreëerde wereld feit kan genoemd worden.  Jullie zijn hier nu druk mee bezig en dit proces is al een heel stuk vooruit geschoven, voor de eerste lichtpilaren: met name u, zijn al toegekomen in deze realiteit en de eerste bewerkingen en omvormingen vormen zich tot een realiteit in deze wereld.

Etherisch is alles al klaar, nu worden de fysieke aspecten door het middelpunt van de kosmos getrokken waarna alles op het laagste niveau; met name de densiteit, mee tot schifting en verlichting is gekomen en alles op 1 hoger niveau zit, met name de 5de en 6de dimensie van Zijn. Een pracht van een wereld waar u nu al de eerste tekens van voelt en ondervindt.  Het wordt jullie paradijs van Liefde en Zijn in alle Harmonie en daar groeien jullie zonder twijfel nu naar.

Laat het lineaire denken los, voor het dient jullie niet meer, het houdt jullie enkel maar achteruit.  Geniet van elk NU moment dat u bent en zie elke dag als een nieuwe stap en moment in creatie.

Met al mijn liefde, groet ik u van harte

Aartsengel Metatron

Méline Lafont 2012 - 2013, permission is given to share in its entirety and unaltered.  http://lafontmeline.wordpress.com

No comments:

Post a Comment