Sunday, September 15, 2013

De Arcturiërs ~ Deze realiteit staat letterlijk op springen en het is niet duidelijk hoe lang dit nog kan gehouden worden ~ Gechanneld door Méline Lafont




Arcturiërs

Met veel genoegen en een ondersteunende boodschap, verwelkomen wij jullie weer in ons bewustzijn wat het mogelijk maakt om een boodschap te delen via deze connectie. Met veel klaarheid in de huidige zaken die plaats hebben op jullie wereld, wensen wij jullie wat meer informatie te brengen met deze klaarheid en kijk van ons hierop.

Met dat de vele veranderingen op dit moment plaats hebben in jullie collectieve en persoonlijke realiteit, zullen een aantal diepere en merkbare zaken tot jullie besef en bewustzijn komen die jullie tot nu toe nog nooit eerder hebben durven behandelen, laat staan voor waarheid nemen. Waar wij over spreken zijn de meest natuurlijke gaves en diepere kennis dat zich nu een plaats nemen in jullie realiteit en zich sterk kenbaar maken.

Voor lange tijd leek dit echter maar een droom of illusie om nog maar te denken dat alles wat jullie gedeeld geweest is via onze boodschappen en wegen van connectie, werkelijkheid zou worden in dit leven, laat staan in deze realiteit ooit! Het komt stilletjes aan tot jullie huidige besef dat alles waar wij over gesproken hebben toch wel jullie waarheid wordt en realiteit op de meest subtiele maar toch krachtige manier. Verwelkom deze en aanvaard, sta hiervoor open en veeg die twijfels opzij of dit nu werkelijkheid is.


Het is steeds een moeilijk concept geweest voor het brein en het menselijke Zelf om deze super gaves en schijnbare on-natuurlijke ontplooiingen van uw eigenlijke natuurlijke Zelf te aanvaarden als uw realiteit. Daarom ook dat er redelijk wat tijd aan vooraf is gegaan om deze werkelijkheid te kunnen uit te oefenen en te bevatten door het menselijke brein doorheen deze illusie en dualiteit. Stapjes gewijs komen jullie tot de constatatie dat alles op jullie pad komt en jullie brengt tot waar jullie al die tijd zo hard hebben zitten naartoe werken om dit alles tot realisatie te brengen en uzelf te kunnen tonen tot wat jullie werkelijk in staat zijn in deze realiteit en wie uw werkelijke Zelf is.

Er is een tijdsruimte aangebroken waar velen kunnen gebruik maken van interne veranderingen die plaats vinden in het hart en de pure lichtcellen van uw incarnatie, om de eerste daadwerkelijke stappen te zetten tot de ontplooiing van Aardse reizen zoals teleportatie en het channelen van zeer hoge frequenties die voor een ommekeer zorgen in deze Aardse dualiteit. Activaties in het brein worden op dit huidige moment uitgebreid uitgevoerd door ons team en onszelf omdat deze moet geactiveerd worden om dit allemaal mogelijk te maken binnen jullie realiteit.

Er is sprake van een gehoor verandering en een versneld tempo van uw gekende tijd en frequentie, wat absoluut het geval is en mee zorgt voor een intense shift in uw realiteit. Alles wordt nu zodanig versneld in tempo en energieën dat er vele harten een aanpassing vragen in deze frequentie switch om te kunnen bestaan in haar huidige magnetische frequentie, omdat zij nog steeds zal dienen als de motor van het lichaam waarin jullie zich bevinden. Maar alles is zodanig aan het veranderen binnen in jullie lichaam dat een heel andere frequentie zich zal aanbieden en gevoeld zal worden binnen in uzelf alsook rondom u door anderen.

Deze realiteit staat letterlijk op springen en het is niet duidelijk hoe lang dit nog kan gehouden worden, voor het barst van de spiritualiteit en ontwakeningen, van veranderingen en groei. Deze huidige realiteit zal nooit meer dezelfde zijn, zowel als jullie zelf. Er zal geen herkenning meer zijn over wie u was op zulke korte tijd, dat het uw vermogen tot inbeelding overtreft. Dit heeft allemaal te maken met het feit dat uw groei en expansie u zo tot volgroeiing brengt dat niets van de dualiteit nog deel zal uitmaken van uzelf.

De laatste loodjes die gebonden zijn aan uw lichaam, worden nu gelost en u zal hoger en hoger komen te vliegen in deze realiteit. Er is nu gestart met de verkenning van jullie vermogens en het echte werken hiermee. Jullie vermogens gaan jullie inbeeldingen overtreffen omdat het nooit gedacht werd uw werkelijkheid te zijn. Des te meer aanvaarding hiervan, des te groter uw groei en creatie hiervan. Uw werkelijkheid kan nu beginnen expanderen en groeien, voor u hebt uw eerste stappen in deze genomen, allemaal samen hand in hand. De ene zal een meer verfijnde wereld vertoeven dan de andere maar alleszins is er verbetering in en geen achteruitgang tenzij er geen vooruitgang en groei wordt gevoeld of gecreëerd en waar de resonantie op het huidige frequentie trilling het meest comfortabel is voor uw zijn.


Wat het ook moge zijn, alles is perfect voor u en perfect uitgesneden voor uw zijn. Niets is te min of teveel voor u omdat alles precies zo moet zijn. Met een groot genoegen en dankbaarheid, de Arcturiërs.

Méline Lafont 2012 – 2013, permission is given to share freely in its entirety and unaltered http://awakeningtohigherlove.com and http://pleiadedolphininfos.blogspot.com 

No comments:

Post a Comment