Tuesday, January 27, 2015

Méline Lafont ~ O Reamintire și Reflecție a Momentului de la Arcturieni




Prin Méline Lafont

Arcturienii:


Această perioadă ACUM se învârte în jurul a tot ceea ce voi sunteți: centrul inimii voastre. Acesta este locul în care are loc toată fierberea și unde vor avea loc toate impulsurile și schimbările drastice . Construirea unui colectiv elevat se află în procesul său de creștere și se apropie de deplina sa glorie; prin urmare, toată atenția ar trebui plasată asupra acestui lucru, deoarece el este acum crucial și extrem de important.


Foarte multe portaluri s-au deschis deja și mult mai multe sunt pe cale să se deschidă și vortexuri energetice vor fi activate. Ceea ce este pe cale să se petreacă în Acum este crucial și va purta răspunderea viitorului vostru Acum. Ca și umanitate voi veți fi răspunzători pentru propriile voastre creații și pentru schimbările globale, pentru simplul fapt că acesta este procesul vostru și realitatea voastră. Portalurile deja deschise și vortexurile deja activate vă vor oferi schimbări atât plăcute cât și foarte intense. Voi toți purtați aceste energii și portaluri în voi prin conexiunile și integrările pe care le aveți cu întregul Cosmos și cu aspectele voastre Universal și Galactic  și prin aspectul luminii voastre.


Portalurile interioare au de-a face cu conștiința voastră și cu gradul de integrare al Sinelui vostru. Cu cât mai multă iluminare și trezire are loc, cu atât mai mult conectarea interioară cu Sinele vostru devine o realitate și când acest lucru are loc, portalurile interioare vor fi activate atât în voi înșivă cât și în afara voastră în univers, pentru că voi vă reflectați interiorul în tot ceea ce este în afara voastră. Acesta este adevărul: voi sunteți portaluri umblătoare încarnate, împământând tot ceea ce voi sunteți în Preaiubita Gaia. În momentul în care voi vedeți acest fapt drept adevărul vostru și ca pe voi înșivă, un val uriaș de energie va trece prin încarnarea (trupul) și prin inima voastră, oferindu-vă adrenalina necesară pentru a continua și amplifica ceea ce voi sunteți.


Prin urmare, aceste vremuri pot fi foarte provocatoare și este deosebit de important să vă puteți echilibra cu toată lumina, toată iubirea și toare energiile și razele cosmice care se vor revărsa acum pe planeta voastră și în întrupările voastre cu ”Tot Ceea Ce Este”.


Binecuvântări, Arcturienii

Copyright by Méline Lafont 2012 – 2015, permission is given to share freely in its entirety and unaltered http://melinelafont.com 

No comments:

Post a Comment