Sunday, May 27, 2012

Magatha ~~Een introductie van de Agarthanen en Magatha ~~ 27/05/2012 Gechanneld door Méline Lafont



Wij zijn de Agarthanen en wij zijn een bevolking vanuit de Midden Aarde.  Wij zouden graag een boodschap met jullie delen via Méline Lafont. Daar zij een enorme interesse in ons heeft uitgesproken, hebben wij ervoor gekozen om hierop in te gaan en via haar af en toe een boodschap te delen.  Wij weten dat er velen onder jullie erg veel interesse in ons hebben en hierom zijn we erg blij.  Ik zal mezelf eerst eens even voorstellen in het kort vooraleer we verder praten.  Ik ben Magatha een wezen van de 5de Dimensionale Idden Aarde beschaving.  

Na Atlantis haar ondergang zijn wij met een paar duizenden diep in moeder Aarde haar korst getrokken om te overleven en onze beschaving te beschermen.  Intussen hebben wij onze beschaving al goed uitgebreid tot een grotere bevolking en zijn wij intens beginnen samenleven diep onder jullie.  Tot nu toe zijn er niet velen onder jullie die ons hebben ontmoet, maar hier komt weldra verandering in want de tijd om samen te komen met jullie en onze andere gebroeders vanuit de Galaxie, nadert zeer snel.  Dit is niet meer lang voor we elkaar gaan zien want we worden allen herenigd om deze spannende en florerende tijd samen te beleven en elkaar te assisteren.  Na zovelen duizenden jaren in de Inner Aarde komen wij terug naar boven geklommen om jullie te helpen, daar wij dit proces als geen één kennen en al hebben doormaakt in de tijd van Atlantis.  

Wij houden ervan dat jullie zo snel zijn geëvolueerd na deze tijd van Atlantis, daar de spirituele evolutie toendertijds van een zeer hoog niveaus was.  Maar de misleidende informatie van enkelen machtzuchtige leiders toendertijds, deden zand in jullie ogen strooien waardoor er terug van nul af aan moest begonnen worden.  Ondanks dit zijn jullie erin geslaagd om toch terug aan een hoog niveau van ontwakening te staan op een toch wel merkwaardige tijd.  Proficiat hiervoor!  Wij hebben ons duizenden jaren verborgen gehouden om onze beschaving te beschermen tegen deze toch wel vrij negatieve tijden die jullie hebben ondergaan.  En nu jullie het licht hebben terug gebracht op jullie planeet, kunnen wij weer vrij onder jullie vertoeven.  Wij zullen u allen zeer graag ten woorde staan en begeleiden waar nodig.  Ook wij houden van Moeder Aarde en al haar kinderen waaronder jullie behoren.   Wij zijn zeer hecht met Moeder Aarde en met elkaar en leven in Liefde en vreugde samen.  We kijken er al naar uit om deze samen met jullie te delen.
Ik ben Magatha van Agartha.

Copyright © 2012 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/

3 comments:

  1. Hi,

    I'm Wendy, a dutch medium in channeling and very interested in the people of Agartha and the Pleyandians.
    I've once spoken with Meteni, a woman from the Pleïaden.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey Wendy, bedankt voor je interesse! Welkom! Ik heb ook contact met de Pleiadiërs af en toe, ze zijn zo geliefd <3 Heb je werk die je ook publiceerd? licht en liefde <3

      Delete
    2. Ha Méline,

      Ik heb (nog) geen gepubliceerd werk, we (ik channel samen met mijn beste vriend die eveneens medium is)
      hebben wat dat betreft wel genoeg materiaal om het
      eens te gaan publiceren, zou wel ontzettend mooi zijn.

      We hebben in ca 3-4 jaar enorm veel gesprekken gehad
      via onze ouders die reeds zijn overleden, zijn vader en mijn moeder, en beiden zijn opgestegen meesters.

      Op die manier hebben we ook vorige levens onderzocht en kwamen via onze ouders de energieën naar voren die op dat moment nodig waren.

      Ontzettend mooi maar soms ook heel heftig.

      Lieve groet,

      Wendy

      Delete