Sunday, July 29, 2012

Het Dolfijn Collectief ~~ Speel je spel ~~ 29/07/2012 Gechanneld door Méline Lafont.



Geliefden,

Als de veranderingen meer zichtbaar en merkbaar aan het worden zijn, stilletjes aan, zo worden ook jullie erg merkbaar voor ons.  Jullie lichten stralen meer als ooit tevoren, jullie harten zijn liefdevoller en puur van aard en wensen te spreken.  Wat erg goed nieuws is, geliefde harten.  Met deze intenties kan alles bereikt worden, wat je maar wil.  Dit alles vertrekkende vanuit pure Liefde en Zijn.  Daartegen is niets bestand en kan niets tegenop.

Het is jullie puurheid zelf en jullie Goddelijke vonk die zich als kracht in jullie zelf schuilt.  Het kan enorme proporties aannemen en zichzelf terug scheppen alszijnde de krachtbron diep in uzelf.  Wees dankbaar voor deze, alsook voor uzelf, geliefde harten.  Zo zijn wij dankbaar voor jullie krachten, jullie gevulde harten van Liefde, jullie Zijn, jullie Liefde en Licht dat je bent.  Liefde is een bron die onuitputtelijk is en die steeds opnieuw vloeit door elk bestaan op Aarde als in de Hemel.  Het is de drijfveer achter dit alles, ons bestaan.  Weet, geliefden, waar jullie van gemaakt zijn en dat is pure Liefde.


Dat is de manier waarop de nieuwe wereld ook zal ontspruiten vanuit deze Illusie.  Liefde is zo sterk dat het zelfs op de giftigste en negatiefste ondergrond bij wijze van spreken kan ontstaan en verder groeien.  Door al deze Illusie en sluiers, heeft de Liefde zich steeds weer een baan weten te vinden op Aarde.  Het heeft vele zielen geraakt en die Goddelijke vlam binnen in uzelf, opnieuw doen opflakkeren.

Wij, de Dolfijnen, voelen ons steeds in Harmonie met onszelf en anderen, en dit altijd!  Wij volgen de zee van Liefde en Licht om ons heen en baden er dagelijks in.  Ook wij bezitten energiestromen van Licht en Liefde in de oceanen waarin wij leven, zoals ook jullie deze toestromende energieën mogen ontvangen door de Lucht.  Zoals jullie jezelf baden in de energieën van de zon, baden wij ons spelenderwijs door de stromingen van deze energieën in de oceaan.

Water is trouwens een zeer behulpzaam en zuiver element van jullie planeet Aarde.  Het kan enorm veel zuiveren en teweeg brengen in jullie lichamen.  Het neemt energieën op en geeft ze ook af.  Het reinigt je cellen, zowel innerlijk als uiterlijk, het reinigt je aura en het helpt je aarden.  Water is een enorm belangrijk element voor elk leven op aarde, niets kan zonder.  Uit water ontstaan veel levensvormen, het is de basis hiervoor.  In de zon baden wij ons ook af en toe door stevig op en neer te springen in het water.  Wij genieten van dit springen en spelen, voor wij zijn erg speels zoals jullie weten.  Niets is teveel voor ons en wij bekijken het leven door een speelse roze bril.  Alles is goed en alles blijft goed, zonder uitzonderingen!  Dat is onze motivatie en onze drijfveer en hetgeen we verwachten.

Speel jezelf door dit leven alsof het een spelletje is, waar elke uitkomst dezelfde is, welk pad je ook kiest... en deze uitkomst is Ascentie geliefden!  Wanneer dit ook is en hoelang je er ook over doet, de uitkomst blijft steeds dezelfde en onveranderlijk.  Je kan het vergelijken als een spel, dus kan je er evengoed van genieten en er het beste van maken door dit spel te spelen en te weten dat dit 1 grote Illusie is.  Blijf moedig, weldra begint het spannend te worden en ook dat zijn de onderdelen van het spel.  Speel je Spel!

Met veel Liefde, het dolfijn Collectief.  Wij houden van jullie!

Copyright © 2012 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.be

No comments:

Post a Comment