Saturday, June 23, 2012

Melchizedek ~~ Het belang van Ondersheidingsvermogen en de zomerzonnewende ~~ 23/06/2012 Gechanneld door Méline Lafont




Geliefden,

Ik ben Melchizedek van de Grote Witte Broederschap en ik treed naar voor vandaag met de volgende boodschap over Onderscheidingsvermogen en de Zomerzonnewende.
Deze Zomerzonnewende was weer een portaalopening naar een hogere Dimensie.  Bewustzijnsverruimingen hebben weer plaatsgevonden op een grote schaal en meer negativiteit is naar buiten getreden om jullie velden te verlaten op Aarde en op persoonlijk vlak.  Niet lang meer konden deze negatieve energieën bestaan en weerstaan aan de Liefdevolle Zomerzonnewende en haar prachtige vrouwelijke & mannelijke energetische balans die zij teweeg brengt.  Vraag jezelf af wat je lichter bent geworden voor vele energieën van lagere aard zijn jullie velden uitgetreden en meer Liefde is in de plaats gekomen.  Er is wel degelijk iets anders in de plaats gekomen om deze leegtes terug op te vullen met nuttige en Liefdevolle energieën.  Wat ooit was, is niet meer.

Graag bedenken jullie wat jullie zoal te wachten staat, jullie trachten dit te begrijpen en te plaatsen voor er vanalles op jullie afkomt.  Grijp er de juiste informatie tussenuit die jullie voeden en bijbrengen, en laat de rest verdwijnen in het niets.  De energieën die jullie niets van waarde zijn, zullen dan ook niets zijn en niet kunnen dienen.  Juiste informatie is een subtiel iets waar onderscheidingsvermogen een must is.  Velen onder jullie struikelen hier nu mee en vaak is het onderscheid moeilijk te maken.  Ieder moet voor zich uitmaken wat van belang is voor zijn of haar eigen bestwil, wat de juiste informatie is op de juiste tijd.  Wat niet resoneert op het ene moment kan  in 1 klap wel resoneren op een veel latere moment in je leven, voor wat het maakt dat een niet-resonantie daarvoor niet van onwaarheid is.  Jullie pad der wijsheid is uitgestippeld in verschillende stappen.  Elke stap die je zet, komt er iets anders op je weg en dit komt enkel als de tijd rijp is op de juiste plaats.  Kom je iets tegen wat vroeger op je pad komt dan voorzien, zal je dit niet kunnen plaatsen of niet kunnen begrijpen en dan is er vaak geen resonantie.  Wat het maakt dat dit zelfde op een later tijdstip wel resoneert.  Dus is onderscheidingsvermogen iets wat je kan helpen om op je pad te blijven.  Laat het los als je iets niet kan vatten voor de tijd zal simpelweg nog niet rijp zijn.

Nu, de zomerzonnewende is iets dat energetisch veel teweeg brengt in jullie cellen en bewustzijn.  De ying en yang, vrouwelijk & mannelijk en  de opposities komen in balans.  Wat wil zeggen dat je evenveel van het ene als van het andere zal voelen. Jullie zullen jullie zelf ook meer in balans vinden alsook met anderen van je bewustzijnsniveau.  Deze prachtige energieën zijn door de poort terug komen binnenvloeien op Aarde en tegelijkertijd is negativiteit door de poort naar buiten gaan vloeien van de Aarde weg om opgenomen te worden in het Licht.  Daar gaan we uiteindelijk ook naar streven om allemaal in het Licht te zijn, terug  naar vanwaar we voortkomen.

Uiteindelijk zijn wij van Licht & Liefde afkomstig en zijn wij steeds Licht & Liefde gebleven, enkel vergeten.  Maar daar komt nu verandering in Liefsten voor we hebben de trein genomen naar de laatste halte van het perron... en wat gestart is kan niet meer gestopt worden, voor we een enorme snelheid hebben bereikt die niet te stoppen is.  Rij mee in deze snelheid en geniet van jullie laatste trip want de eindbestemming is bijna bereikt.  Blijf gecenterd in uw waarheid en laat u niet stoppen door misleidingen, U bent uw eigen creator van uw wereld en U bent uw eigen zelve Liefde en "Al Wat Is"
Laat twijfels en angsten los, weet, vertrouw en doe! creëer!   Wij zijn Liefdevol en vertrouwend naar jullie toe en daarom net bent U hier op dit eigenste moment in dit leven op Aarde.  Vertrouw jullie zelf want jullie wisten heel goed waar jullie aan zouden beginnen. En wat een taak was dit, om het zo goed en zo ver te brengen als jullie nu gedaan hebben! Mijn Felicitaties en dankbaarheid hiervoor om jullie te mogen ontvangen in onze hogere sferen zeer binnenkort.  Ik ben Melchizedek van De Grote Witte Broederschap en ik dank u voor het naar oor brengen van deze boodschap.  Namasté.

Copyright © 2012 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.com 


No comments:

Post a Comment