Friday, January 6, 2017

Méline Portia Lafont ~ Decembrie -Finalizare, decizii

Translation by Manuela
Preaiubiților, în cele din urmă am ajuns în decembrie! Ce călătorie am avut in acest an!! Decembrie este finalizarea unui ciclu de 9 ani și de completare a 3 faze. Cum am spus și in alt mesaj, data de 26 Decembrie 2016, din punct de vedere energetic este o piatră de hotar și punctul culminant pentru noi toți și pentru intreaga planetă. Ce urmează? Nu pot spune că toți facem și creăm acest lucru pentru noi inșine in ACUM.
Dar ce pot să spun este că mi s-a dat o privire de ansamblu asupra energiilor din decembrie și luarea deciziilor este primul aspect care apare și cel mai important. Pentru că noi încheiem și completăm un ciclu de 9 ani și valul de 3 faze, trebuie să ne decidem ce vom lua cu noi și ce lăsăm în urmă PENTRU TOTDEAUNA.

dec
Deci, ce aveți de gând să luați cu voi și să nu mai trageți după voi ?! V-ați gândit cu adevărat sau este clar precum cristalul că ceea ce va fi lăsat in urmă se intâmplă pentru cel mai inalt bine al vostru și al tuturor? Dacă există un lucru de care sunt sigură este că noi toți am făcut atât de multe în acest an în ceea ce privește obținerea de claritate atât in ceea ce noi nu mai vrem deloc cât și in ceea ce ne dorim. Sunteți îngrijorați de faptul că ați putea lua decizia greșită? Nu vă temeți pentru că nu există nici o cale greșită.
Tot ceea ce am experimentat energetic și fizic in această lume, ne-a adus la cunoașterea acestui lucru și ne onorează pe noi inșine ca și suflet și Ființă cu Suveranitate și pace interioară.
Alegerile și deciziile luate pe parcursul acestei luni, pe măsură ce ne apropiem de data de 26 decembrie vor fi revizuite, observate și eliminate. Universul va arunca chiar și ceea ce este posibil să fi fost alegerea de a lua cu voi, în cazul în care nu este compatibil cu noile energii. Este pentru mai binele vostru și al tuturor, țineți minte pentru cazul in care sunteți uimiți și surprinși, că acel lucru nu poate fi luat cu voi. Este cel mai bun lucru pentru toți și singurul lucru pe care Universul il va avea in vedere.
Noi co-creăm, de acum nu mai suntem cei care ne limităm și ne explicăm ci NOI suntem responsabili pentru tot și pentru intreaga lume. Despre acest lucru este vorba acum. Noi trebuia să creștem și să ne transformăm pentru a ajunge la acest punct și de aceea am fost numiți Maeștri, astfel incât să putem avea grijă de ceea ce avem nevoie și să FIM responsabili pentru noi inșine.
Având în vedere că sărbătorile sunt aproape s-ar putea simți necesitatea de a rezolva anumite lucruri care au fost lungite, rezolvarea problemelor sau chiar tăierea legăturilor. Este o eliberare de lucruri care au fost nerezolvate și de închidere a energiilor vechi. Așa că puteți vorbi mult despre intâmplări din trecut care trebuie să fie curățate din câmpurile voastre. Toate acestea sunt necesare pentru a rămâne cât mai liberi posibil pentru deciziile viitoare.
Alegerea este adesea implicată atunci când este ceva nou la orizont. Putem simți aerul proaspăt și putem simți că urmează ceva. Așa că, acceptați tot ce urmează să vină și spuneți ceea ce vreți pentru a fi mai bine și bun pentru toți. Acesta este un semn “in timp”, o energie de aliniere cu Adevărul și schimbarea.
Lăsați în urmă teoriile vechilor inșelăciuni, pentru că noi nu vrem să le luăm într-o nouă linie temporală, să construiască pentru noi în continuare. Ce ziceți despre crearea de încredere și prosperitate, onoare și Iubire, libertate și bucurie ?! Să luăm acestea în noua linie temporală și să nu mai hrănim nimic altceva.
Urmați calea increderii in sine, să aveți grijă și să cultivați tot ce este făcut din Iubirea care ești și tu ca și Unul.
Aceasta este o lună importantă și foarte puternică, să o folosiți bine, în mod corespunzător și să aveți grijă de ea. Încrederea se află în interiorul propriei inimi, nu există nici un alt loc pentru a o căuta.
Aveți recunoștința mea intensă pentru prietenie, colaborare și cooperare de-a lungul anilor mei de muncă spirituală. Am invățat atât de multe cu voi și de la voi, de la mine și de la toți. Mi-am imbogățit cunoașterea peste măsură. Pentru mine, acesta este cel mai frumos dar de a fi și de a primi.
Iubitoare și cu respect,
Méline Portia Lafont

No comments:

Post a Comment