Tuesday, July 24, 2012

Magatha van Agartha ~~ Wakker worden! ~~ 24/07/2012 Gechanneld door Méline Lafont.



Gegroet Aardse vrienden en Gebroeders!  Ik ben Magatha van Agartha en ik kom naar voor vandaag om een belangrijk punt te bespreken met jullie.

Wat dit belangrijke punt is, is de afzijdigheid van de talloze wezens op jullie planeet Aarde.  Onder de vele zielen op jullie Aarde, bevinden zich een aantal groepen van mensen die zich kennelijk afzijdig houden van al wat te gebeuren is en te gebeuren staat in jullie wereld.  Ook wij voelen de gemengdheid onder jullie, boven ons op Aarde, en stelt ons in zekere zin ten droeve.  Wij willen niets liever dan jullie ontwakeningen te zien gebeuren op een grote massale schaal.

Deze constatatie neemt niet weg dat jullie zeer goed op dreef zijn naar Ascentie en dat er al veel ontwakeningen zijn onder jullie...  Maar ook degenen die zich afzijdig houden van dit alles en een ingesteldheid hebben van: "we zien wel wat er komt", wensen wij graag aan te moedigen om tot actie over te gaan en niet te blijven zitten, afwachtend tot er iets gebeurd.  Zo werkt het spijtig genoeg niet lieve vrienden, ik weet waarover ik spreek.  Neem de touwtjes verder in handen en ga ervoor!  Maak de veranderingen!  Creëer de veranderingen en de nieuwe wereld, vertrekkende vanuit uzelf!


Weet je niet hoe je je steentje kan bijdragen?  Dan kunnen wij u aanraden om uzelf in de eerste plaats al te veranderen naar een meer liefdevol IK, een IK die mezelf graag ziet en mezelf graag wenst te ontplooien in degene die ik werkelijk ben....mijn ware IK.  Als iedereen dit doet, is de wereld al half verandert.  De tijd van afwachten en geloven is voorbij, de DOE tijd is nu van de orde!  NU is de tijd om in actie te schieten en jullie bijdrage, waarvoor jullie naar de Aarde zijn gekomen, ten volle te leveren.  NU is de tijd om alles tot manifestatie te brengen.  Niet meer denken en twijfelen, maar doen!!

Alles is nog maar eens geaccelereerd naar een nog hoger tempo waarbij de dagen nog korter worden en de gedachten nog sneller tot werkelijkheid komen.  Dit is de actiefste periode voor Ascentie die nu ingezet is.  Jullie naderen Ascentie zo snel nu, dat alle inzet van GROOTS belang is.  Deel alles wat u kan delen, voor het kan veel zielen helpen... Doe uw zielentaken nu ten volste met volledige inzet en vertrouwen in uzelf.  Dit is een oproep naar jullie, de Lichtwerkers toe om in een nog actievere manier verder te doen met wat jullie al bijdragen en het een stap verder te brengen.  Het zal jullie wel snel duidelijk worden op welke manier het voor jou zal zijn.

Ik wil jullie enkel maar wijzen op het belang hiervan, voor deze omschakeling te kunnen helpen tot zijn volste.  Wij, de Agarthanen, weten zeer goed wat dit inhoudt en herinneren ons het proces van Ascentie zeer levendig.  Wij willen jullie zien slagen in volle glorie en hebben jullie onze medewerking en begeleiding beloofd, wel dit is dan onze eerste assistentie.... Jullie wakker schudden en motiveren om verder te zetten, en dit in een hogere versnelling.  Zoals de energetische veranderingen zich versneld doorzetten, moeten jullie nu ook versneld doorzetten en een tandje of 2,3 bijsteken.  Tijd is aan het verkorten en veel staat te gebeuren.  Verwacht jullie maar aan groot vuurwerk, het zal een teken zijn naar jullie toe dat deze veranderingen en energieën echt hun werk doen.

Lieve medegebroeders van de aarde.  Wij zien jullie echt graag en wensen jullie niet af te schrikken, dit in geen enkel opzicht!  Wij willen jullie enkel een wake-up call geven en zeggen dat de tijd van manifestatie nu begint, dus neem een grote hap lucht en ga ertegen aan!  Wij zijn uw gebroeders en staan ter uwe beschikking, vooral nu.  Ik ben Magatha van Agartha en ik dank u voor de mogelijkheid om naar voor te komen met deze boodschap.

Copyright © 2012 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.be

No comments:

Post a Comment