Friday, May 18, 2018

Channeling groepscursus via Méline Lafont

Heb je altijd al willen communiceren met Opgestegen Meesters, de Engelen, gidsen, galactische wezens, de hogere dimensies en jouw Hogere zelf? Dan is deze cursus iets voor jou 🙏🌟🌈
Deze cursus is geboren uit jaren lang ervaring als channeler en dus is deze gebaseerd op persoonlijke reizen, doorgaves en ervaringen in mijn eigen proces en groei.
De cursus bestaat uit 6 modules zoals hier beschreven:
https://www.melinelafont.com/courses-xqfn0
Eigenliefde - zelfvertrouwen - zelfaanvaarding - aardingstechnieken - los laten en energetische zuiveringen - transformatie - transcendentie - tao - torus veld - lichtlichaam Merkaba - samen smelten van Hogere en lagere lichamen - vrouwelijke en mannelijke zelf en zoveel meer worden bekeken tijdens deze cursus..
Je krijgt er bovenop de cursus in bundel formaat samen met al de meditaties en activaties op audio cd. Middagmaal en Thee inbegrepen!
Dit is een diepe innerlijke reis tot zelfkennis en verbinding met jezelf alzijnde eenheid en Alles Wat Is. Mijn online cursisten hebben met deze cursus een levenstransformatie ervaren en zulke bevrijding!

Wees welkom, van Harte 🙏❤️💕

Channeling cursus + in verbinding met je Hogere zelf. Na lang wachten en ettelijke vragen voor een cursus in channelen, ben ik zeer verheugd om dit eindelijk ...
MELINELAFONT.COM

No comments:

Post a Comment