Tuesday, November 27, 2012

Saint Germain ~Jullie zijn de voedingsbronnen van deze dualiteit en het wordt gevoelt dat jullie deze niet meer wensen te voeden~ Gechanneld door Méline LafontGegroet geliefde IK BEN presenties en vrienden van me op Aarde.  Wat zie ik jullie en deze Aarde toch enorm graag, ik wens mijn expressie van Liefde duidelijk te laten door komen, voor ik deel deze ten diepste en ten volste.  Ik verwelkom jullie allen, mijn geliefde vrienden.

Het maakt eigenlijk helemaal niet uit wie dat wie is van Hogere Zelf, want wij zijn allen 1.  Deze misvatting van de mensheid om bepaalde eenheden en energieën in vakjes te steken is iets wat zodanig is uitgegroeid naar een misvatting en benamingen.  In plaats van het verenigen en het terug tot 1 smelten, zorgen deze misvattingen voor scheiding en delen in plaats van een eenheid.  Deze worden nu ook ten einde geleid, voor jullie allen tot een eenheid aan het groeien zijn.  Terug naar uw oorspronkelijke Zijn.

Weet, mijn geliefde vrienden dat alles een eenheid vormt en een massa van energie is; een bron.  Dit zijn jullie ALLEMAAL, 1 voor 1, ook de duisteren onder ons.. iedereen hoort hier simpelweg bij en maakt hier deel van uit.  Ieder speelt zijn rol in dit leven met als doel om meer zielen te laten schiften door ervaringen en door het openen van de ogen en het hart.  Zelfs het duisterde deeltje op deze planeet speelt zijn rol perfect uit en zorgt voor een massaal aan ontwakeningen, want niemand pikt bepaalde handelingen niet meer en dat brengt tot verlichting en verlossing.. Verstaan jullie dit goed, dat dit mee speelt tot dit alles en het eigenlijk uzelf bent dat u hier uit haalt en "Nee" zegt tegen hetgeen u niet meer dient en tegen uw hartgevoel stuit?!?

Wel dat is die verlossing waar zo dikwijls over gesproken wordt; Uw allen die uzelf uit deze manier van handelen, denken en leven haalt.  Recht uit deze miserie toestanden en vibraties, waar versluieringen op jullie gelegd zijn mede door het zelf toelaten hiervan, omdat jullie allen onder druk zijn gelegd geweest door duistere krachten die jullie gevoed hebben van angsten en haat, machtzucht, ego..


De kunst is om hier tegen te werken en u niet te laten meeslepen in deze onzuiverheden.  Als één in Liefde en balans blijft, zal dit ook niet zo ver komen dat één zich hieruit moet werken.  Talloze incarnaties hebben het zover gebracht zoals het leven hier nu is, op Aarde.  De eindeloze strijd tussen het vallen en opstaan.  Hou jullie focus nu grenzeloos vast op jullie missie op Aarde; dewelke de Verlichting en Verheffing is naar een veel hogere trilling en vibratie van Liefde.  Nu is het de tijd om hier voor eens en altijd uit te geraken en het voorgoed achter u te laten.  Nu is het de tijd om hier door te stappen als het uw laatste stappen zijn in de dualiteit!  Nu is het de tijd om al dit achter u te laten en te kiezen voor uw Wereld van creatie van Liefde en uw evolutie hierin!  NU is de tijd!!!

Laat al uw harten vol Liefde, spreken en creëren wat het wenst te zien, te voelen en te zijn.  Er is nog geen tijd als deze geweest waar alles op een Kosmisch niveau zo hoog staat en assisteert op al zijn niveaus en Dimensies als deze.  Maak gebruik hiervan en aanschouw dit niet als een simpel zetje of stap, voor het is en blijft hard werken en focussen nu op dit alles, en dit vanuit Liefde!  Het is zo ontzettend belangrijk deze Liefde te zijn, te voelen, te delen en te spreiden over de ganse wereld, naar elke geliefde ziel op Aarde.  NU is dit van orde! NU!

Laat geschillen opzij, waarom deze nog laten storen in deze belangrijke periode als jullie net zover zijn gekomen.. Ik vraag uw allen met aandrang deze storende factoren gewoon te laten voor wat ze zijn en hier geen energie aan te geven.  Ze komen zeer wanhopig op uw allen af, in de hoop u toch nog hier vast te kunnen houden, zodat de dualiteit zich kan blijvend voeden van uw allen.  Dualiteit kan niet meer bestaan, zonder het voeden van energie aan deze, eens de energiebron weg is, valt dit bestaan ook weg; het wordt niet meer aangemaakt.

Jullie zijn de voedingsbronnen van deze dualiteit en het wordt gevoelt dat jullie deze niet meer wensen te voeden, dus worden de laatste en krachtigste troeven uitgehaald in de hoop uw allen toch terug te kunnen verleiden.  Laat deze verleiding spelletjes alstublieft niet zo ver geraken en doorzie het meteen voordat het nog zelfs tot in uw energie komt.  Voel het al vormen voor het gevormd is en trek u desnoods terug uit al deze wantoestanden en concentreer u nu op U en alles wat voor het Hoogste best is voor U en de ganse Wereld.

Deze verleidingen kunnen weerstaan, is eigenlijk zeer gemakkelijk maar wordt per definitie zeer moeilijk gemaakt door het collectieve denken en de vuile trucs die uit de kast worden gehaald door degenen die hun rol als duisteren zeer serieus nemen, maar in mijn opinie te ver gaan in dit.  Vergeef hen, voor zij zwaar de weg zijn verloren en niet beter weten.  Ook zij vinden hun verlichting terug!  Het in balans blijven en in alle Liefde ongeconditioneerd blijven is al wat nodig is om hier voor eens en altijd korte metten mee te maken.

Kijk naar dit alles als een televisieserie, waar al de miserie wordt opgespeeld maar waar er geen deel van wordt uitgemaakt.  Het is een verleiding om u hier mede in te trekken net omdat u hier buiten staat.  Maar in feite staat en stond u hier allen al gehele tijd buiten, voor dit alles is niet echt!!  Nu dat de mensheid dit bepaalde inzicht heeft verworven en hier nog steeds aan werkt, zal ook alles van deze oude paradigma en dualiteit ten val komen.  Dit is al steevast bezig maar loopt in fasen zodat er nog steeds een houvast kan geboden worden in tijden van hevige verschuivingen.  Alles in 1 knip veranderen zou teveel chaos met zich meebrengen en we hebben hierbij de hulp van het collectieve verschuiven nodig, dewelke ook in schiften loopt.

Veel hebben jullie allen al verschoven en verandert, geliefde vrienden!  Jullie moesten eens weten wat wij allemaal kunnen zien veranderen op grote schaal en het heeft zijn beste redenen waarom dit alles nog niet ten volle zichtbaar is voor uw allen op Aarde.  Maar weet dat dit met de beste bedoelingen zijn, voor niet ieders hart is klaar voor de geweldige metamorfose, voor dat wordt het ook!  Degenen die er wel klaar voor zijn, voelen dit al in hun harten en meest directe omgevingen.  Leg jullie ingevulde verwachtingen opzij en maak mee plaats voor het effectieve ZIJN en Liefde in een steeds ongeconditioneerde vorm.

Samen werken wij nu aan een positieve verplaatsing van uw allen en deze geliefde Gaia, dewelke een positieve impact zal hebben op de gehele mensheid die er mede voor kiest om te creëren vanuit Liefde.  Wij zijn allen de Meesters in ware zijn, en aanwezig zijn wij hier en nu om dit enorme en fantastische proces van Verheffing tot werkelijkheid te brengen en dit Hier en Nu!

Houdt de geest erin en focus u nog harder dan ooit tevoren, blijf in Liefde ALLEN TIJDEN en laat geschillen NU opzij.  Voel aan wat het best is voor U en volg dit onvoorwaardelijk!  Ik hou van u allen ♥

Ik Ben Meester Saint Germain.


Copyright © 2012 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.be for Blogger and http://pleiadedolphininfos.wordpress.com as Homepage

2 comments:

  1. Wij houden ook van U Saint Germain! Wat zijn wij gezegend dat U zich zo om ons bekommert. Ik ben klaar om U te dienen, als U mij nodig heeft de komende tijd! Met zéér veel hartelijke gevoelens!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wauw zo lief van je Pascal!! Hij is ontzettend Liefdevol, ja absoluut!! ♥♥♥

      Delete