Tuesday, August 20, 2013

Saint Germain ~ Het is werken tijd! ~ Gechanneld door Méline Lafont






Saint Germain

Welkom mijn gebroeders, gezusters en vrienden.  Ik houd ontzettend veel van uw allen.  Mijn licht omringd u dagelijks dezer tijden, voor de violette vlam staat nu paraat en ter beschikking van alle zielen die hiermee wensen te werken en weten mee om te gaan.  De Violette vlam is 1 van de sterkste troeven en energieën die op deze realiteit kan gebruikt worden om alles te transmuteren op deze planeet wat terug dient geboren te worden in het Licht.

Ik ben hier voor een missie en ik sta in voor vele aspecten tijdens deze globale ascentie, en zoals geweten is mijn Presentie een zeer sterke kracht in jullie realiteit omdat ik steeds een vorm kan aannemen om mij bekend te maken hier en daar en de boel op orde te stellen waar nodig.  Vele transmutaties hebben in het verleden van jullie lineaire tijd plaatsgevonden en jullie gebracht tot waar jullie nu staan.  Weet dat er nog veel jullie te wachten staat in deze incarnatie en dat het werkelijk hard zwoegen wordt de komende dagen en weken.



Zwoegen om het collectieve bewustzijn aan te wakkeren voor deze volgende komende merkaba formatie op een planetair en solair niveau.  Wat wil zeggen dat de planetaire standen een weer krachtige positie gaan innemen die voor een intense schift in elk van uw bewustzijn zal zorgen in de hoogste graad van uw Zijn en presentie.  Graag had ik uw aandacht gevestigd om tijdens deze komende dagen u al voor te bereiden door de stilte op te zoeken en al in te tunen met Moeder aarde en al haar planetaire energieën.  Het is erg belangrijk nu om u te focussen op uw innerlijke zelf om het proces van uw eigen verlichting te kunnen laten groeien op de hoogste en meest verfijnde graad.

Zoek contact met uzelf dezer dagen door u stil te maken en naar uw innerlijke te keren door meditatie en door zelf-liefde te voelen en te delen met uzelf.  De connectie met uw hogere zelf wordt nu op dit moment nog meer bekrachtigd en als u zichzelf wilt kunnen aanvoelen op dat hogere vlak dat u bent, zal er een comfortabel gevoel dienen aanwezig te zijn wanneer u zichzelf weerspiegeld ziet en voelt in deze innerlijke wereld.  Het vraagt om uw innerlijke IK BEN , meer te gaan voelen en accepteren, om deze te kunnen volledig integreren in uw bewustzijn.

De Zonne energieën van dit moment sturen uw bewustzijn in allerlei bochten en smalle straatjes zonder eind, die een enorme impact hebben op uw realiteit.  Vele mensen ervaren nu een zonnewende of polariteit schift in hun zelf en lijken de pedalen te verliezen of door intense crisissen te trekken met hun persoonlijkheid.  Dit is enkel maar het gevoel dat ge-triggert wordt en het vertrouwen in uzelf dat uitgetest wordt, maar weet dat u alles al in werkelijkheid hebt zitten integreren in uzelf voor een lange tijd en dat deze innerlijke polariteit schift, dat veroorzaakt wordt door de zonnewende binnenkort, zorgt voor een serieuze ommekeer in uzelf alsook in uw realiteit, wat zorgt voor een enorme wending in uw incarnatie en wereld en dat brengt vaak zware emoties en verstoringen mee binnen de magnetische velden rondom u en binnen u.

Deze magnetische velden zijn te vinden in en rondom het hart en dat zorgt dan voor de polariteit schift binnen in uzelf; de ascentie portaal van uw hart.  Alles wat magnetisch geladen is, ondervind last van de zonnewinden en stormen op jullie Solar/zon.  Deze zijn uiterst intens en dat is omdat de zon zich aan het voorbereiden is op een verandering in haar structuur en energie.  Al deze zonne energie dat naar jullie planeet gericht is en naar gans de mensheid zijn erg intens maar dienen tegelijkertijd om de ontwakeningen en activaties te vergroten en te versnellen.  Al wie bij het rechte eind houden, zullen degenen zijn die sterk in hun schoenen staan en enkel maar energie besteden aan de nodige zaken die het hele collectieve en Gaia vooruit helpen.  Geen ego gerichte projecten of andere persoonlijke zaken, maar alles ten dienste van de mensheid en Gaia.

De intensiteit van de inkomende energieën zullen blijven toenemen en het zal moeilijker en moeilijker kunnen worden voor velen van jullie als er niet vanuit het hart vertrokken wordt en er geen connectie is met het hogere zelf.  Deze zullen enorme snelheden aannemen en iedereen op het pad van diepere ascentie brengen waar nodig.  Alles zal nog sneller weerspiegeld worden dan ooit voordien en de intense energieën zullen u werkelijk brengen en duwen, waardoor er niet kan stil gezeten worden maar er gewerkt moet worden.  Het echte werk is nu begonnen, jullie krijgen nu wat jullie altijd al naar gestreefd hebben; de Meesterschap bereiken om uzelf en het collectieve te kunnen tot Ascentie brengen en om de Meesterschap tot het creëren en het manifesteren van onder de knie te krijgen.

Genoeg geoefend, jullie zijn echte meesters en CO-creators, nu is het werken geblazen en niet zomaar een werk, maar de echte globale Ascentie die begonnen is tot zijn voltooiing te brengen.  Er zijn naar onze mening genoeg dingen gedeeld over naar het hart keren en hier altijd vanuit te vertrekken en te werken, laat nu maar zien wat je kan, wie je bent en wat je energetische meerwaarde is in deze wereld.  Genoeg gezeverd en gezwansd, laten we het echte werk nu meteen beginnen en zelfs een paar stappen overslaan om alles nog intenser en sneller vooruit te laten gaan.  Jullie zijn nu de Meesters die de “Self Mastery” hebben bereikt op sommige vlakken, wel laten we dat nu verder uitbreiden en de volledige “Self Mastery” bereiken en spreiden over de ganse wereld.

Echte portaal wachters zijn opgeroepen om grondwerk te verrichten en worden nu klaar gestoomd op alle vlakken om voorbereid te zijn op het werk om vele zielen te helpen ascenderen, vooral vele pas ontwaakte zielen die nu hun allereerste ascentie proces op Aarde gaan meemaken op een meer bewuste manier, omdat de energieën zo intens zijn dat het mogelijk is om dit op een sneller tempo en bewustere manier te doen.  Allerlei grondteams en individu's staan paraat om op te vangen waar nodig en de portalen nu bij te staan en zich innerlijk klaar te stomen.  Allerlei hogere zelven zijn nu geactiveerd om hun missies uit te voeren op een Galactisch en Solair niveau wat kan zorgen voor intense ervaringen, schiften,hoge tonen in de oren, misselijkheid, het zweven tussen 2 realiteiten en een intense drang naar natuur en stilte om alles te kunnen absorberen.

Volg dit gevoel steeds en laat alles rondom u los, zie u los van alles en iedereen als u het nodig acht alleen te zijn.  Volg uw innerlijke stem haar raad op, voor u wordt opgeroepen uw dienst te doen.  Velen van jullie allen zijn klaar voor een hoger vermogen van uzelf en van uw missies, en dit doen jullie op jullie eigen individuele manier.  De portaalwachters onder jullie zullen intense ervaringen gaan voelen dezer dagen, voor een stoomcursus wordt nu aan deze allen gegeven om te functioneren als portaalwachters.  Het betreft niet zovelen als het aantal lichtwerkers maar ze zijn met genoeg op deze Aarde om alles aan te kunnen.  Dus als u de drang voelt ergens anders te moeten zijn en deze andere plaats trekt uw aandacht: ga dan! Niet twijfelen, gewoon doen en volgen!

Rust goed, voor er wordt hard aan u allen gewerkt op dit moment en vergeet vooral niet te aarden, elke dag opnieuw. Komaan, laten we de handen in elkaar slaan en onze energieën bundelen en er een prachtig moment van maken. Focus u niet op verwachtingen maar laat alles los en zijt uzelf!   Zijt de rust dat u bent en geniet van een weer prachtige maar krachtige Merkaba.  Ik ben met uw Zijn,  Meester Saint Germain.

Méline Lafont 2012 – 2013, permission is given to share freely in its entirety and unaltered. http://awakeningtohigherlove.com and http://pleiadedolphininfos.blogspot.com 

No comments:

Post a Comment