Sunday, January 17, 2016

Méline Portia Lafont ~ Amintire și Reflecții asupra Momentului de la Tsolieni

Picture credit: Dark_matter_stride_by_tchaikovsky
www.melinelafont.com
Translation by Monika Poka


Mesaj canalizat de Méline Portia Lafont

Notă de la Méline: Acesta este un mesaj care poate că va fi necesar să-l citiți de câteva ori pentru a-l absorbi pe deplin în ființa vostră. Dacă vi se pare prea greu să-l absorbiți sau să-l înțelegeți, vă sfătuiesc să-l puneți deoparte o vreme, până când sunteți pregătiți să-l înțelegeți mai bine în alt moment acum. Cine sunt Tsolienii? Vedeți mesajele lor aici:

Este momentul să vorbim și să extindem mai mult, mai departe și mai profund adevărul existenței voastre. Nu vorbim despre existența umană, ci de cea a Spiritului vostru, căruia voi îi spuneți Esență, Sine sau Sine Mai Înalt. Existența este un cuvânt în sine, unic în felul său și atât de larg în înțelesul său. El cuprinde tot ceea ce ESTE și poate fi simultan un cuvânt unic și singular în sine.


Din acea existență a venit totul în limitare, în profunzimi, în înălțimi și în greutate. Existența a început să ia forme de conștiință, forme de separare, forme de indivizi, precum și Raze, Lumină, Întuneric, vibrații și frecvențe. Din asta suntem toți formați, prin asta și din asta suntem toți născuți. Chiar și Iubirea a fost născută din existență, deoarece existența este forța de viață și, ca și orice altceva, Iubirea a fost  născută din forța de viață a existenței pentru a experimenta acea Iubire și a însămânța orice altceva din vibrația cunoscută drept Tot Ceea Ce Este.

Materia întunecată conține într-adevăr creația a tot, sau mai bine spus acea Sursă care îi permite existenței însăși să FIE. Acea existență, din care noi toți suntem făcuți, care a devenit totul din nimicul care este totalitatea în același timp: Omnil (Totul – Nimicul).

Așa că, pe măsură ce vă aventurați mai departe în diferitele realități și planuri ale existenței, primiți anumite grade de perspective individuale asupra faptului dacă creația în forma sa și realitatea este o parte a existenței voastre sau cea a altcuiva care formează existența împreună cu voi. Dubioasă problemă nu-i așa? Asta este ceea ce noi numim misterul a tot, ceea ce noi menținem în Sine, deoarece noi toți suntem făcuți din asta. Totuși este încă de neînțeles la nivelul vostru de a fi pentru a evoca acest lucru.

Prin fuzionarea din nou cu Spiritul cu care sunteți infuzați, tiparul Sacru în care Sinele vostru este născut din existență și ca încuviințare în deplina sa Grație a impulsului său din acest acum, noi accesăm cheia acestei existențe pas cu pas. Invocați acest lucru prin ființa voastră și deveniți conștiința sa înapoi în starea sa naturală.

Este ca și cum ați ajunge cu vârful degetelor și puteți începe acum să simțiți căldura și iluminarea a ceea ce este existența cu adevărat. Cererilor voastre li se răspunde cu grație prin propriul vostru Sine. Dacă vreți să vă găsiți din nou Sinele în materia întunecată, unde ați fi și merge? Tot, peste tot și nicăieri. Este asta ceva ce ați simți că vă este familiar chiar acum în acest moment, dacă ați fi din nou materie Întunecată? Acesta este motivul pentru care vă spunem să apreciați timpul și procesul prin care treceți, să experimentați existența în toate nenumăratele sale forme și arome, vibrații și frecvențe, pentru că voi sunteți existența și forța vieții.

Existența în planurile voastre și realitățile Pământești se schimbă drastic acum în alte moduri de experimentare prin existență, pe măsură ce vechile energii care au fost folosite să formeze această existență a dualității fuzionează din nou cu energiile Sol ale Sursei Cosmice, care permit ca o altă frecvență și Rază de particule să emane prin conștiința voastră și chiar să o ”întrupeze”.  

Cu forța întregii existențe, materia Întunecată, originea Sursei și a Tot Ceea Ce Este, emană experiențele prin diferitele forțe de viață, prin nivelele conștiinței și prin vibrații. Prin urmare, forța de viață este, de fapt, un motiv de a exista în primul rând, care însămânțează existența să FIE. Forța de viață este prima vibrație a energiei atomice care este născută din materia Întunecată ca și o respirație a creației, pentru că forța de viață este baza existenței și nimic nu poate exista fără ea.

Materia Întunecată nu este asociată cu aspectele întunecate ale creației și ale vieții; ea este numită materie Întunecată pentru că ține totul împreună și nu există nici o particulă de lumină care să fie văzută acolo, deoarece și lumina este o creație și existență care a fost născută din sursa materiei Întunecate ca și vibrație și formă de lumină mai densă. O numim lumină mai densă deoarece tot ceea ce vine din Sursă și s-a separat pe sine de Sursă pentru a experimenta și a exista ca și conștiință separată de Sursă, este în sine mai densă decât Sursa ei originală.

Structura atomică a Luminii sunt particule care-și accelerează viteza de creație și forța de viață, lucru care o face vizibilă ca și tipar. Deși Lumina este cea mai înaltă frecvență pe care o puteți suporta în acest moment, veți vedea că există o frecvență mult mai înaltă care nu conține lumină, pentru că structura și tiparul său sunt formate din forța de viață pură care este în sine o conștiință și care crează toate conștiințele.

De fapt, nu există o viteză mai mare deoarece este un construct al creierului uman să vadă totul în nivele și viteze în timp ce în Sursă nu există nici un nivel și totul ESTE unul și același. Este acea conștiință pe care unii dintre voi sunteți deja în stare și începeți să o ”sesizați”pe măsură ce întrupați acea particulă a ființei voastre, pentru că, da, aveți toate astea în voi undeva de-a lungul liniei.

Cu cea mai adevărată plăcere și binecuvântări venim cu aceste împărtășiri pentru voi toți. Pe data viitoare când vom vorbi despre Razele conștiinței.

Tsolienii

No comments:

Post a Comment