Monday, May 5, 2014

~ Вън от пепелта възникват новородени Лъчи от съюза с Аза и Пламъка Близнак ~ 03 май 2014 г.



Thank you to Milena Van Lier for the translation in Bulgarian <3 Пепел от пожар може да бъде открита навсякъде в тези дни , тъй като всичко старо се топи в пламъците на Просвещаването и Истината . Това е доказателство за това , което някога е било тук , но сега е напуснало . Златната зора се издига от дълбоката долина на Мрака , която е задържала тази Планета в своята енергия толкова дълго време. Ние пробиваме воалите на илюзията в този момент , ние плуваме в поток от пълно щастие и цветни Лъчи на изразяване , защото се обединяваме с нашите Божествени аспекти на Съществото , сливаме се с нашето безкрайно щастливо състояние на Съществуване , което някога е било нашето естествено състояние от Създаването ни .
Тези цветни Лъчи на Съществото се сливат в новите Лъчи на прераждането и те се присъединяват към вече съществуващите по-високи Лъчи на Светлината като Платинените лъчи , Морско - Зелените лъчи , Магента лъчите и Безцветните лъчи на чистата енергия . Тези Висши Лъчи ще бъдат източниците , към които ние започваме да се присъединяваме и в крайна сметка отново ще се слеем с това по-висше състояние на Съзнанието .
Аз и Сен Жермен повторно се сляхме в един по-висок израз на Лъч в този момент , когато Пурпурната и Виолетовата Светлина се сляха по време на нашето обединение в нов Лъч на цвят и изразяване , където ние също се превърнахме в Едно като Съюз . Това е нашето висше изразяване като Едно . След това нашата Същност като Едно се сля с по-висок израз на Лъч , който е по-високо изразяване на нашето висше Съзнание като Едно цяло .
Вие всички повторно се сливате и обединявате в Съюз с вашия любим Висш Аз , както и с Пламъка Близнак на вашето Същество . Всичко започва от сърцето и Съюза се случва първо в сърцето , донасяйки вашето осъзнаване за Себе си и вашето точно Божествено отражение в този друг " ВАС " , който представлява вашия Пламък Близнак . Вие осъзнавате това , когато в действителност вече сте Едно и събрани отново в сърцето си и , когато започнете да изразявате и да излъчвате енергиите на вашия така желан Пламък Близнак .
От този момент нататък вие ще започнете да светите като тези , които сте , като Същество и Съюз в Едно . Светът ще се възприема и преживява по различен начин от вас , докато започнете да се чувствате отново цели , завършени и в Единството с Аза . Това е значима точка във вашата завършеност и Единство с вашия Аз и вашия Пламък Близнак и това е също и подбудител на сливането с вашите божествени пламъци и цветове на Съществуване и на изразяване.
От пепелта възникват новородени Лъчи , които са създадени от съюза с Аза , от съюза с вашия Пламък Близнак и съюза/ присъединяването с Великия Централен Източник на Всичко и Божествената мъдрост . Озарете себе си със собствената си Божествена искра на Съществото , със свой собствен Лъч Светлина и полетете с Любов . Донесете Любов и Състрадание на всички , които преминават трудни времена , на всички , които са се озовали в средата на хаоса , страданието , гнева и омразата . Прегърнете тези , които се чувстват изгубени и сами с вашия Лъч Светлина в съюз с вашия Пламък Близнак . Простете на тези , които не знаят по-доброто и отчаяно се държат за тяхна собствена реалност на Истина , дори и ако това е илюзия . Бъдете уважителни през целия си живот и обичайте всичко и всички безусловно . Това е време на Обединение с Аза , което ви води към съюз с Всичко . Това е космическо време на възприемане на тази част от вас , която винаги сте отричали и отказвали . За Обединението си , вие трябва да прегърнете всички ваши аспекти на Съществото , дори и тъмните такива . Действайте с Любов , бъдете Любов и изпращайте Любов към всички . Вие сте един космически Лъч Светлина . Излъчвайте Светлина от сърцето си и бъдете в Съюз със себе си . Изпратете Светлина на тези части от вас , които не харесвате в себе си , започнете да ги обичате . Когато действате от състояние на чиста Любов , нищо друго , освен Любов ще излиза от вас . В съюз като Едно , АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО СЪМ Мелин Порша Лафон

No comments:

Post a Comment