Thursday, April 24, 2014

Сен Жермен ~ Възнесението сте ВИЕ Предадено чрез Мелин Лафон Снимка от Мелин - Пещерата на Мерлин , Април 2014
Translation to Bulgarian by Milena Van Lier ♥

Мелин : Пишех за Възнесението преди няколко дни от перспективата на моето АЗ СЪМ Присъствие , когато след няколко реда почувствах идването на моето Мъжко Същество . И така Сен Жермен проговори .
Поздрави скъпи мои приятели ,
Моля ви , знайте , че Възнесението не е събитие , което се случва в определен ден или на определена дата , като например рожден ден , който се провежда на определена дата и , че ако сте закъсняли за това парти не можете да споделите радостта си от този момент , а Възнесението е възможно дори и да бъдете твърде закъснели за това .
Възнесението не е събитие , което може да бъде отложено или нещо , което не може да преминем , защото това е един непрекъснат процес , който се провежда всеки един ден , всяка една секунда от вашето съществуване . Това са вашите клетки , вашето Същество , всеки един момент в Сега на промяна и интеграция , реализация , растеж , прозрения .
Възнесението се провежда във вас всеки един момент на Сега на вашето съществуване , то е в смеха , то е в радостта , то е в блаженството , то е в Любовта , то е в медитацията , споделянето на Любовта , то е в Любовта да обичаш Себе си ; приемане , позволение , вътрешно знание , мъдрост , свобода, разширяване , всичко това е във вътрешната ви красотата , която се отразява върху външната страна на света . Това е разпознаването и осъзнаването , че Вие сте Бог , че сте Божествени , че вие сте съзнание , че вие сте Всичко , Което Е . Това е възприемане на всичките ви многообразни функции и Съществото , което сте в момента и през цялото ви съществуване .
Възнесението е свобода , уважение , вътрешния ви храм и слънце в това Същество . Това е всичко , което сте мечтали и жадували и това се ВИЕ във всеки един ден , всеки един момент в Сега в това съществуване , защото вие сте съществуване и съзнание ... това сте вие , които копнеете от сърце и това прави вашето Издигане в цялото ви Същество . Ако разберете , че Възнесението сте вие , вие вече сте свободни .
Освободете се от робството на мисли и ограничения , които сте наложили за себе си и там ще срещнете  вашето Издигане и ще стигнете до осъзнаването , че винаги сте се издигали във всеки един момент Сега . Искате го прекалено бързо , вие искате да получите осезаеми доказателства ?! Как можем да докажем , че нещо ще бъде , ако всичко , което търсите да бъде вече Е ? ! То вече е във вас и това сте вие ! Как трябва да докажем , че това ще бъде , ако това сте вие и вие сте живо Същество и съзнание ? Това не е ли достатъчно доказателство , приятели мои ?! Това , че вие съществувате и че щом вие съществувате и Възнесението също съществува .
Не позволявайте да бъдете разсейвани от позицията на изчакване на другите , че ще дойдат други да го направят вместо вас . Няма такова нещо , приятели мои . Има само Съществуване и всичко останало , което не идва от това Съществуване е объркване , раздяла и учене чрез фрактали и опити , които са въздействие и раздяла . Въздействието е разделяне на ядрото на фрактали , за да се изпита потока на това въздействие , което ние наричаме изразяване и преживяване . Което е добре , разбира се . То е там , за да ви учи и да ви отведе обратно до мястото , откъдето първо сте дошли .


Приятели мои , позволете сърцевината на вашето Същество да бъде това , което търсите . Дайте му любовта и вниманието , което е необходимо , защото всичко е там и никъде другаде . Цялата красотата на Земята и външната реалност са прекрасни учители и ни предоставят необходимия опит . Вижте през огледалото в себе си какво е това което ви прави тези , които сте в Сега , какво е това , което толкова нетърпеливо търсите и отговорът ще ви води по пътя към точката , в която трябва да започнете отначало по съвсем друг начин и да погледнете от друга гледна точка . Научете и учете , знайте и бъдете .
Ние сме в разгара на Възнесението , което е един непрекъснат поток , не е еднодневно събитие . Това е потокът на вашето израстване и Съществувуване , така че позволете си да се отпуснете и се доверите искренно на вътрешното си Същество . Вие израствате всеки ден и това е , което прави вашето Възнесение толкова осезаемо във вашата реалност . Никой не може да го направи за вас , защото вие сте единствените , които могат да инициират и активно да водят своя ​​собствен процес на Възнесението .
Моето искрено желание е още веднъж да подчертая факта , че това е вашето собствено майсторство , което е вътре във вас , в тези , които ни наричат Висши учители , Галактическо семейството , Архангели и така нататък , които ще помогнат в това , което ще се изгради и създаде от вътре , от Съществото , което сте . Както и без вашето собствено съществуване и създаване нямаше да има промяна или помощ от наша страна в небесните сфери . Това сте вие , които въвеждат промени отвътре чрез съществуването си , а ние сме тези , които ви помагаме в реализацията на това , което ще създадете .
Можете да го видите като магическо заклинание , което вие създавате след овладяване и изучаване на магическите си умения , а ние поръсваме магически прах , за да се случи дори по-силно , след като сте казали магичесто си заклинание . Магическият прах може да се сравнява с всички активации на Портала , активации на Слънчевите шаблони , космическата светлина и кодировки , слънчеви изригвания , космически събития чрез подравнявания и преходи , всички оркестрирани с нас / от нас и от Източника на Всичко , Което Е . Промяната е вътре във вас , тъй като тя започва от вас и от никъде другаде . Не стойте и не чакайте за събития , които трябва да се провеждат , а вземете нещата в свои ръце , защото вие сте Учители .
Квантумното съзнание е основен ключ за всичко това и то е готово за тези , които са постигнали определено ниво на собствено майсторство , което предполага известно съзнание и познание . Може да има само " забавяния ", " анулирания " или както искате ги наречете , създавайки ги сами чрез приемане на това за ваша реалност . Когато почувствате , че Възнесението не се случва , това означава , че не го виждате в себе си и затова не го усещате и със сигурност не го виждате отразено във вашата външна реалност .
Гледайте повече към тази област от себе си и мислете за това - това е наистина друг външен източник , който спира вашия процес на Възнесение ? Нека да ви оставя с тези последни думи и да изразя моята искрена Любов и Състрадание към всички вас , това е , което исках да ви кажа , защото с огромна Любов донесох това съобщение за вас . Иска ми се да видите това сега и да погледнете дълбоко в себе си .
С моята Любов , Милост и безкрайно Състрадание , Сен Жермен

1 comment: