Tuesday, August 26, 2014

Méline Portia Lafont ~ Saint Germain ~ Relațiile, 22 August 2014


Mesaj primit prin Méline Portia Lafont


Salutări, eu sunt Saint Germain


Haideți să vorbim despre relații. Oh da, eterna poveste și un mister de înțeles pentru mulți. Permiteți-mi să împărtășesc din cunoașterea mea despre acest subiect, deoarece și eu am experimentat multe relații pe țărmurile voastre Pământești în trecutul prezent.


Există multe moduri și nivele ale relațiilor, precum și tipuri diferite de relații prin care voi toți treceți astfel ca, la sfârșitul zilei, să ajungeți la cunoașterea și la înțelegerea că tot ceea ce voi ați făcut este de fapt să aveți o relație cu voi înșivă. Vedeți voi, relațiile există pentru a împărtăși momentele frumoase precum și momentele mai puțin frumoase unii cu ceilalți și să reflectați unii asupra celorlalți cine voi sunteți și din ce sunteți făcuți: Iubire pură!


Deci, un alt tu, în forma unei alte expresii fizice sau persoane, intră în viața ta și tu decizi să intri într-o relație care se bazează pe diferite moduri de a exprima acest lucru și să împărtășiți acest lucru unul cu celălalt. Deci aveți relații bazate pe prietenie, precum cele în care nu există nici o poveste romantică ci o legătură profundă bazată pe respect, confirmare și recunoaștere a expresiei și personalității care este cineva. Prietenii vă oglindesc semnătura energetică a ființei voastre, a ceea ce se petrece în planurile voastre interioare, susținându-vă unul pe celălalt în aceiași rezonanță. Veți afla că atrageți în viața voastră prieteni care trec prin aceiași situație, cu care împărtășiți aceleași gânduri și interese, într-o oarecare măsură dacă nu în totalitate, astfel încât prietenii pot să susțină ceea ce se petrece de fapt în interiorul vostru și să consolideze totul. Prin urmare și acele energii din planurile voastre interioare care este necesar să fie depășite și eliberate sunt consolidate, deoarece vă susțineți unii altora rezonanța și astfel împărtășiți și sporiți ceea ce, de fapt, vi se cere să eliberați.


Aveți apoi relațiile romantice și de Iubire profundă, una dintr-un milion de alte relații și care n-ați fi crezut vreodată că ar putea să se întâmple. Acestea sunt de fapt relațiile de oglindire care vă arată unde vă aflați în viață și în evoluția voastră după ceea ce atrageți când sunteți în starea de trezie. Ah da, și acum vom ajunge în punctul adevăratei situații. Să vorbim mai mult despre această realitate holografică a oglindirii.


Adeseori implicările romantice care sunt de tip și natură profundă, ca acel sentiment unul la un milion, sunt legături profunde ale sufletului. Puteți fi siguri că atunci când un astfel de sentiment este împărtășit, însoțit de o profundă recunoaștere a unuia în celălalt, ați mai împărtășit vieți trecute împreună. Acum, acest lucru poate avea loc în diferite feluri și forme, și nu întotdeauna printr-o implicare romantică, dar sentimentul de a vă cunoaște unul pe celălalt este foarte palpabil. Puteți fi suflete pereche, suflete gemene sau chiar Flăcări Gemene. Fiecare nivel de conexiune are propria sa profunzime, semnătură energetică și funcție.


În astfel de implicări relaționale, sufletele au decis să se reconecteze în această viață și să joace un rol unul în evoluția celuilalt și în procesul Ascensiunii. Acesta poate merge de la susținerea creșterii în putere și iubire până la sprijinul în eliberarea karmei. Acest lucru are loc prin oglindirea și seducerea a ceea ce persistă în interiorul vostru în acel moment, să iasă și să se manifeste sau să fie experimentat de către voi în scopul de a-l transcende și de a-l vedea în primul rând ca făcând parte din voi.  


Așa că, indiferent ce rol v-ați asumat voi și cealaltă jumătate din relația voastră, totul face parte din această realitate holografică pe care ați fost amândoi de acord să o creați cu scopul ca amândoi să experimentați ce este Iubirea pe diferitele nivele care sunt posibile. Este în Ordinea Divină ca voi să ajungeți la acea cunoaștere că voi sunteți Iubire și vă îmbrățișați pe voi înșivă cu acea Iubire. Deci, în primul rând acesta este motivul pentru care sunt relațiile, pentru a vă învăța cine sunteți și pentru a vă aduce înapoi la acel sentiment firesc a ceea ce este Iubirea cu adevărat.


Atunci când cineva tânjește după o relație, atunci acel cineva tânjește după sine însuși de fapt, pentru că există un sentiment de lipsă a ceva în sine însuși. Cu toate că aceasta este ceva ce cineva ar putea crede în mod eronat că este adevărat, pe de altă parte, acel ceva este deja în voi și întotdeauna a fost. Așa că voi trimiteți în exterior cererea de a vă fi reamintită acea cunoaștere, și asta prin experiență și pentru acest lucru relațiile sunt cele mai bune. Oglindirea perfectă cu persoana perfectă în acel moment și în rezonanță unul cu celălalt.


Relațiile pot fi frumos de împărtășit și de experimentat, mai ales atunci când legătura este o conexiune a sufletului și relaționați profund unul cu celălalt ca și cum ați putea începe să vă experimentați pe voi înșivă într-o altă formă. Când ambii sunt treziți, în rezonanță și încep să înțeleagă, sesizeze și să vadă că celălalt este pur și simplu o altă formă și expresie a Sinelui, sunt atât de multe de văzut în tine prin celălalt. Puteți începe ca în mod conștient să jucați și să experimentați diversitățile voastre înșivă și diferitele nivele ale Iubirii și să fuzionați totodată ca puternice co-creații. Este ca și cum ar fi o schimbare profundă și o redeșteptare la propriul vostru nivel mai înalt al ființei care este îmbrățișat de către voi.


La un moment dat s-ar putea să ajungeți la acel moment crucial în care să vă dați seama și să simțiți că voi de fapt nu mai aveți nevoie de nici un fel de relație care să vină să sublinieze ceea ce voi aveți nevoie să vedeți, în timp ce începeți să trăiți mai mult în voi înșivă ~ starea expansionată a sinelui vostru. Sentimentul de a fi complet în tine însuți este rezultatul fuzionării cu Divinul tău Masculin și cu Divinul Feminin, care este reuniunea Flăcării Gemene. Ai o relație cu tine însuți prin a fi Iubire. Intri în tine și te confrunți cu ceea ce ai nevoie să vezi și schimbi ceea ce este posibil în timp ce îmbrățișezi și recunoști acest fapt.


Cu toate acestea, o nevoie de companie ar mai putea persista, așa că trimiteți Universului ce fel de relație aveți nevoie sau vă doriți și aceasta vă va fi adusă pe tavă de către Univers ca rezultat al propriei voastre creații. Omenirea s-a simțit singură și separată pentru mult prea mult timp ca doar să sară pur și simplu în acel punct neașteptat de a fi și a se simți completă în sine însuși. Deși aceasta este direcția în care vă îndreptați cu toții în momentul potrivit, în care sunteți pregătiți și dornici de acest lucru.


Atunci când ești în starea de a ști că de fapt totul este deja în tine și că partenerul tău este doar o altă expresie a ta la diferite nivele, atunci puteți împărtăși, crea și avea momente în rezonanță în care multă creație, inspirație și Iubire să curgă din acea relație în timp ce respectul și libertatea sunt esențiale. Acest lucru este persistent într-un fel și este o conștientizare a puterii de co-creație atunci când voi vă uniți ca o Sursă și vă puneți laolaltă energiile. Când totul vibrează în Iubirea care vine din inimă, atunci orice este cu adevărat posibil și acest tip de relație este cea care marchează noua lume de a fi și a trăi. În noua lume, relațiile, dacă există, se bazează pe rezonanță și co-creație în loc să se bazeze pe oglindirea karmei și pe sentimentul că ceva lipsește.


Prietenii mei, să aveți una (relație) bună dacă alegeți să participați în această hologramă a relațiilor, dar să aveți întotdeauna în vedere că voi vă întâlniți cu voi înșivă într-un fel. Cum vă face această cunoaștere să vă simțiți? Minunat, nu-i așa? Dacă ați fi ajuns mai devreme la această înțelegere, ați fi intrat oricum în relații? Eu cu siguranță aș fi făcut-o, deoarece relațiile sunt o lume în ele însele și sunt o adevărată Măiestrie și școală în sine. Ele sunt cei mai buni profesori dar și acest lucru va fi în cele din urmă depășit la un moment dat și la un anumit nivel. Toate la timpul cuvenit deoarece Măiestria este o întreagă creație și un proces în sine însuși, care trebuie parcurs pas cu pas în scopul de a ajunge la acel moment de iluminare.


Binecuvântări vouă tuturor din inima mea pentru eternitate
EU SUNT Saint Germain

 www.melinelafont.com


Traducere Monica PokaNo comments:

Post a Comment