Monday, January 14, 2013

Dolfijn Collectief ~De geboren nieuwe wereld is een feit~ Gechanneld door Méline Lafont(website image: www.runningfox.nl) 

Geliefden van ons, vanuit onze grootste Liefde voor u allen brengen wij onze zegeningen en onze grootste vriendschap voor u allen vandaag.  Vaak zegenen wij jullie harten en mensheid en een ongelofelijke appreciatie is u gegund van onze kant uit voor het wonderlijke werk dat jullie verzet hebben om deze Lieve Gaia en de mensheid naar een hogere frequentie te brengen.  De Shift was een succes en de Ascentie is gestart mijn geliefden.

Zonder twijfel mag dit aangenomen worden dat de shift naar een 5de Dimensie en zelfs hoger voor sommigen, een feit is.  Wij verheugden ons hier al zo lang op en het is voelbaar voor ons allen op Aarde, dat alles meer liefdevoller wordt en groeit naar perfectie en harmonie in alle Liefde en vriendschap naar elkaar toe.  Jullie harten zijn begonnen aan een versmelting met elkaar.  De verbindingen zijn verstevigd tussen elk hart en er wordt een zeer hoge frequentie van Liefdes energieën en connectie  gevoeld tussen elkaar in deze verbindingen van de harten.


Het zijn de eerste stappen naar een meer bewust en collectieve bewustzijn dat zich aan het vormen is, waar samenwerking een feit zal zijn en geen onderscheid meer zal bestaan.  Er wordt gebouwd aan een collectieve samenleving waar elk hart zich "intuned" op de andere, perfect wetende wat een ander nodig heeft of kan bieden.  Zo zal er een stevige samenwerking tot werkelijkheid worden en zal er gesproken worden van hart tot hart in plaats van gedachte tot gedachte.  Er zal geen invloed meer zijn van buitenaf en het ego zal wijken en bezwijken.

In het hart is er geen bestaan van ego nog angst, en dat mijn geliefden, is een pracht van een Ascentie die jullie nu zijn begonnen.  Het vergt enkel nog wat aanpassingen en wat stappen om dit op te bouwen in jullie werkelijke wereld en Zijn.  Jullie Zijn bevat alles wat nodig is hiervoor en de harten bouwen verder, allemaal samen, aan deze groei.  Geef het de kans en het vertrouwen om zich te kunnen settelen in uw percepties en wereld; de uiterlijke wereld, door enkel maar te geloven en te zijn in uzelf.

Er is niets zo prachtig als een ontwaakte ziel te zien herinneren wie hij/zij in werkelijkheid is, om nog maar te zeggen; het is als een geboorte van een nieuw kind en ziel, en wordt steeds met open armen ontvangen door zijn ouders en familie.  Al uw familie van het Licht, alsook wij zijn jullie familie, verheugen zich op dit herinneren en het terug openen en activeren van uw zelf.  Het is een wedergeboorte en brengt heugelijk nieuws en een energie vol vernieuwing en Liefde.  Er is niets zo prachtig als dit proces.

Onze afgezanten op Aarde, in de prachtige oceanen, weten als geen ander en voelen als geen ander hoe prachtig dit Ascentieproces zijn eerste stappen heeft gezet en elke dag weer verder en verder groeit naar de voltooiing hiervan.  Jullie werk en doorzettingsvermogen zal zeker en vast zijn vruchten afwerpen en de hele wereld zal weten waar hij staat.  Gaia is ontzettend prachtig geworden en voelt zich als herboren in vrijheid en gelukzaligheid.

Deze vrijheid neemt zijn weg tussen de eerste stappen en groeit als een rivier naar de prachtige en oneindige oceaan.  Zo mag dit proces van vrijheid omschreven worden, voor jullie zijn nu op het punt waar de rivier  uit zijn oevers getreden is en zich uitbreid en weg baant naar de oneindige en prachtige oceaan waar wij in vertoeven.   Eens in die prachtige oceaan, zal onze aanwezigheid alsook die van jullie Galactische en Lichtfamilie volledig de uwe zijn.  Daarom vragen we met een enorm respect naar jullie toe, om deze baan te behouden en door te werken naar de eigenlijke doelen van deze Ascentie, dewelke eigenlijk aan het gebeuren is.

Wij houden zo ontzettend veel van uw allen, onze geliefden, en wij willen voor niets minder dan jullie Zelfverrijking en vrijheid mee ten allen tijden bij u staan en assisteren.  Onze oceanen zijn in een staat van de 5 de dimensie gekomen, wat wil zeggen dat alles op Moeder Gaia zich aan het settelen is in deze 5de Dimensie.  De oceanen bereikten dit eerst volledig omdat water een belangrijk element is in jullie leven en proces, alsook die van de Aarde.  Water geleid en geeft door zonder ladingen voor het is een transparant en puur element en energie.  Eens het water volledig in deze 5de en 7de frequentie is afgestemd, volgt de lucht, het platte land de dieren en de mensheid.

Het lijkt zo ontzettend lang voor jullie harten, maar tijd is in waarheid tijdloos.. Het is het NU waar jullie in leven, mijn geliefden, en het NU is eeuwig en oneindig.  Wees dankbaar voor het feit dit te weten, het geeft een mogelijkheid jullie zelf vrij te zetten van het tijdsaspect.  Wees en blijf in de harten dat jullie zijn en alles zal tijdloos en NU zijn.  Laat de geest en het denken voor wat het is en tune in op de harten.

Wij begeven ons naar het pad van de globale Ascentie op een fysieke aspect, hetgeen jullie fysieke tempels al zoveel voor hebben moeten ondergaan om aan te passen.  Laat dit nu zijn verdere gang gaan en weet dat jullie absoluut, en dit zonder twijfel, de passage van de 3de en zelfs 4de Dimensie nu zo goed als achter jullie hebben: de 5de Dimensie is nu bereikt met jullie harten.

Met veel Liefde en zegeningen begroeten wij uw allen, tot een volgende keer geliefden.

Copyright © by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.be for Blogger and http://pleiadedolphininfos.wordpress.com as Homepage

2 comments:

  1. Dag Mélline,onlangs zag Ik een video, op utube van amerikaanse soldaten die een,zeer oud vliegding (5000 j)hebben gevonden in een grot in irak of iran ,nu beweren de reporters op tv dat de aliens komen om ons allen af te slachten,naar mijn gevoel ruikt dit als een oorlogs verklaring???? het komt weer van Amerika,groetjes in licht en liefde M

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiteraard is dit weer een poging tot angst verspreiding en het voeden van angst.. Allemaal misleidingen en afleidingen. Volg je hart, je hartgevoel bij alles wat je leest. Veel Liefde, Méline

      Delete