Sunday, January 6, 2013

WORKSHOP QUANTUM TOUCH®

Voor mijn nederlandstalige lezers vanuit België of Nederland.  Dit is een Quantum Touch cursus die gegeven wordt binnenkort waar ik zal aan deelnemen, wie ook interesse heeft kan nog aanschuiven!  Bij interesse, gelieve contact op te nemen met mij.  Liefs Méline ♥

WORKSHOP QUANTUM TOUCH®
Iedereen kan het leren!!
 
Telkens van 9.30 tot 17.00u op zat en zondag 9 en 10 februari 2013
Quantum Touch is een krachtige methode die gebaseerd is op ademhaling en visualisatie technieken. Hiermee leer je de trilling van je energie te verhogen. De lichaamsintelligentie van degene die behandeld wordt zal deze trilling gebruiken om op een hogere frequentie te komen om zo tot op het diepste niveau, het Qwantumniveau, voorbij weefsel-, cel- en DNA niveau, de zelfgenezing te bevorderen. Het is een krachtige pijnbehandeling.
 
Men is er van onder de indruk dat botten en wervels slechts een lichte aanraking nodig hebben om resultaat te boeken.
 
Ontstekingen komen sneller tot rust, scoliose en vervormingen herstellen, fibromyalgie, vermoeidheid, trauma’s, migraine, diep verdriet, ischias en andere rugklachten, emotionele klachten en vele andere…..
Iedereen kan het leren maar je moet het eerst ondervinden!!
Quantum Touch is niet geschikt of bedoeld als vervanging van medische interventie.
Quantum Touch sluit geen enkel andere methode of middel uit zoals: stoppen met medicijnen, therapie of interventie van andere therapeuten.
 
Het is een ondersteunende doch zeer krachtige methode.
Hoewel Quantum Touch prachtige resultaten boekt, gaan we niet garanderen dat dit voor iedereen werkt. Jij blijft ten alle tijden verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling…..”bewustzijn” van je onderliggende probleem blijf ten alle tijden heel belangrijk.
Inschrijvingen en voorschot:
 
Je bent ingeschreven na betaling van een voorschot van €100 de overige € 175 bij aanvang van de eerste cursus dag of overschrijving van het volledige bedrag.
Bij herhaling van de Live Basic Workshop betaal je €140 (certificaat tonen)
Bij afmelding binnen de 8 dagen voor de aanvang van de cursus , blijft het voorschot verschuldigd.

Husson Gerda
Life coach
014/815187
www.to-be-advies.be

No comments:

Post a Comment