Thursday, January 31, 2013

Saint Germain ~ De waarnemingen van uw huidige hart zijn overweldigend ~Gechanneld door Méline Lafont




http://www.fanpop.com/clubs/love/images/17533361/title/hearts-wallpaper

Gechanneld door Méline Lafont
1 Februari 2013

Kostbare wezens van Licht, mijn vrienden, broers en zussen van het hart. Wat een prachtige beweging van Licht vindt er plaats hier op aarde en daarbuiten. Het is verbazingwekkend om deze beweging te aanschouwen, binnen in jullie allen: uw harten en geesten. Laat me u bedanken voor dit alles, ik ben diep ontroerd door dit.

Deze creaties van Liefde ontvouwen zich nu binnen in jullie allemaal, beetje bij beetje en stap voor stap om te manifesteren in uw eigen persoonlijke tijd en ruimte. Jullie floreren als prachtige bloemen en worden deze prachtige rozen van Liefde. Deze bloeiende bloemen zijn jullie allemaal! één voor één en van dag tot dag, zijn wij van het Licht steeds meer en meer ruimte aan het verkrijgen op uw kostbare Gaia, en in de geesten en harten van uw kostbare zelf.


De huidige beweging van Licht en staat van bewustzijn is nog nooit eerder zo hoog geweest als nu. Zelfs de tijden van Atlantis en Lemuria of de Mayacultuur, die toen zo hoog ontwikkelt waren in hun verlichting, kan niet worden vergeleken met deze huidige wereldwijde beweging in ontwakening. Simpelweg omdat dit is een wereldwijde ontwakening is en niet een culturele of continentale ontwakening zoals toen in Atlantis. Deze keer vindt een ontwakening plaats op wereldschaal, en daarom is Ascentie er, hier en nu, voor ieder van jullie dierbare zielen die aanwezig zijn, samen met geliefde GAIA!

Er is geen ontsnappen aan de beweging van het licht, want het spoelt alle oude patronen weg en brengt vernieuwing zoals een “refresh” knop, waardoor u uw ware Licht tot uitbreiding brengt buiten uzelf.  Er is geen ontsnappen aan liefde, want liefde is alles wat er is en Liefde is alles wat is! Er kan alleen maar ware mededogen ontstaan als liefde de vreugdevolle harten vult.

Alles is gerespecteerd en alles blijft gerespecteerd in alle opzichten! Er zal nooit meer ​​angst bestaan in jezelf, als het hart niet meer kiest voor dit type van creatie. Het balanceren van het hart verloopt zacht, op dit moment, om een ​​harmonisch evenwicht te bekomen van de yin en de yang, het Goddelijk Vrouwelijke en het Goddelijk Mannelijke, zodat het zo blijft voor oneindigheid. De Mannelijke energieën hebben hun werk gedaan voor de laatste 13.000 jaar en nu is de tijd gekomen voor deze prachtige en verfijnde Vrouwelijke energieën om u het ganse proces van zuivering op Aarde en in jullie zelf te brengen.

Laat deze goddelijke vrouwelijke energieën toe om uzelf te verfijnen in deze gelukzalige staat van zijn die je bent, in deze pure en geliefde Zelf. Het is deze Goddelijke kracht van Licht, deze zuivere en sterke schoonheid van Liefde, en de wijsheid van jullie allemaal dat de nieuwe manier van leven zal brengen.

Deze nieuwe manier van leven brengt de geboorte van Zuiverheid en eenheidsbewustzijn, het 1 zijn! Het is je innerlijke hart dat opnieuw de taal spreekt van de liefde en het voortbrengt van Goddelijke wijsheid, taal van Licht en mededogen. Vortexen van Licht worden gemaakt en Licht codes worden geplant in de collectieve vormen van u allen. Het gaat om het weder vormen van deze Eenheid, "Al Dat Is" in jullie werkelijkheid.

Jullie allen hebben deze in uzelf, deze vortexen van Licht, deze patronen van Licht, elk en één van u! U integreert op dit moment de hoogste vorm van jezelf en van je God zelf; Presenties van Goddelijk Licht. Er is zoveel schoonheid in deze wereld dat nog niet is gezien. De uiterlijke wereld en haar complexiteit, lijkt blijkbaar uw aandacht meer te trekken dan je eigen innerlijke schoonheid en de wereld van schepping. Dit wordt genegeerd, hierbij negeer je uzelf! Begrijp dat U zelf de levende schoonheden zijn op deze aarde mijn geliefden! Er is niets groter dan je ware innerlijke Vonk van Goddelijke Liefde. Deze innerlijke Vonk is uw Gods Presentie en geboorte vlam van de Moeder Vader God Presentie van het Licht, en dit is in elk en één van uw geliefde harten.

Het is tijd om te stoppen met alles te zoeken buiten uzelf, want de ware schoonheid kan niet worden gevonden buiten u, wanneer het eigenlijk uzelf is, uw innerlijke hart. Het fysieke oog kan uw ware schoonheid niet reflecteren als de innerlijke schoonheid niet wordt gevoeld of gezien door het innerlijk oog. Het is een misverstand om alleen maar te kijken door-en alleen maar gebruik te maken van je fysieke ogen, want deze kunnen niet reflecteren of absorberen wat uw ware schoonheid is en waarvoor deze staat .. Het draait allemaal om u, mijn beste vrienden .. Jullie zijn degenen die deze wereld zijn, deze schepping, deze schoonheid, dit Licht, deze Liefde en schoonheid van God. Er is geen andere wereld dan uzelf.

Zodra aanvaarding van je ware en mooie zelf een feit is, zal er een enorme stap worden genomen als een expansie van jullie ware zelf, verblindend in schoonheid en in Licht. Er moet niet veel meer gedaan worden dan te accepteren op dit moment dat je van Licht bent en dat je een mede-schepper van Goddelijke Licht bent dat wenst voor een akkoord met elkaar, voor een samenwerking en harmonische manier van leven, voor een nieuwe wereld waar alles en iedereen weer één is, voor vrijheid van je wezen; dewelke grenzeloos is, en het meest van al voor de uitbreiding van jullie ware zelf.

Er is geen grotere wereld dan je innerlijke wereld waar je deel van uitmaakt, waar jij de leidende figuur bent in de schepping. Er is geen andere wereld die deze oude wereld overneemt, dan je eigen innerlijke wereld. Het is wat je er zelf van maakt. Dit is de sleutel Dames en heren, dat u deze nieuwe wereld bent, niets buiten jou is mijn, lieve vrienden. En ik vertrouw u allen met deze nieuwe wereld, ik vertrouw dat jullie er allemaal iets goeds van maken van dit alles, voor jezelf en voor anderen om je heen door het brengen van uw ware Liefde voor anderen, door het Licht te zijn dat je bent en door anderen te ondersteunen om hetzelfde te doen. Je zou kunnen ondersteuning bieden aan anderen om hetzelfde te doen voor hun eigen werkelijkheid, door er te zijn voor hen in moeilijke tijden, wanneer de sporen verdwenen lijken en het geloof is verdwenen.

Er is geen grotere verantwoordelijkheid dan dit alles, en ik vertrouw u ALLEN met dit. Dat is hoeveel mijn vertrouwen in u allen ligt, in uw handen en harten van creatie. Dat is hoeveel ik geloof in u allemaal en hoeveel ik echt en diep van jullie hou. Dit is mijn liefde en steun aan u allen en het is mij een genoegen en een eer om u allen bij te staan in deze tijd van manifestatie en tijdens deze prachtige Gouden Eeuw: mijn krachtige Aquariustijdperk.

Laten we ons allen nu dieper richten op de huidige fase van de Ascentie, laten
we de dobbelstenen rollen en neem een ​​sprong in geloof. Het gaat allemaal prachtig, ook al lijkt het dat de uiterlijke wereld dit niet zo presenteert, je kunt me vertrouwen dat alles mooi vooruit gaat en alles loopt op de exacte manier zoals het moet gaan. Dit alles om ervoor te zorgen dat jullie allemaal in staat zullen zijn om gebruik te maken van de kansen die je nodig hebt, gedurende deze belangrijke tijd van ascentie.

Integreren en absorbeer deze boodschap en energieën goed, mijn mooie broeders en zusters van het Licht, voor de komende stappen nu sneller worden genomen en alles weer intensiever wordt, net als uw vorige jaar het geval was. Alleen deze keer zal dit zijn op manifestaties, creaties en niet zozeer weer op de integratie vlak. Het zal gaan over ware voorziene zaken die jouw realiteit worden, tenminste als u dit doet en wanneer u dat wenst.

Met deze, laat ik u allen rusten om dit bericht te kunnen absorberen en terwijl u dit doet zal ik u allen bijstaan ​​en geef ik u allen mijn Licht als de dingen niet duidelijk zijn voor u om te begrijpen. Steeds tot uw dienst en met al mijn liefde.

IK BEN die IK BEN
Meester Saint Germain


Copyright © by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.be for Blogger and http://pleiadedolphininfos.wordpress.com as Homepage

No comments:

Post a Comment