Friday, January 11, 2013

Melchizedek ~De Gouden Tijd en de Gouden U ~ Door Méline Lafont
Geliefden, welkom in de Waterman tijdperk, de Gouden tijd van Liefde en Licht, van groeien en Harmonie.  Dit is een wonderlijke en magnifieke tijd die jullie allen te wachten staat.  Ondanks de vele zielen die de hoop even zijn kwijtgeraakt, is er terug een vastberadenheid aan het groeien, die uw allen weer sterk maken in jullie verdere evolutie.  Deze evolutie is enorm vooruit gegaan op vele vlakken en de zaken die nog achter staan en hun vernieuwingen wensen te brengen, volgen door de kier van de deur.

Deze kier staat nog wagenwijd open voor allen die wensen mee te gaan en mee wensen te werken aan deze vernieuwde Wereld.  Gaia is uw allen het meest dankbaar voor de blijvende doorzetting en overtuigingen om jullie pad in deze verlichting verder te zetten.  Het vraagt een enorm doorzettingsvermogen en kracht om dit te kunnen verder te zetten in al de verlichting en Liefde die jullie harten zijn.


Steeds is het geweten bij ons dat jullie zouden raken waar jullie nu zijn en daar is geen enkele weg meer terug naar deze densiteit en Illusie, voor de harten een heel andere wereld en Zijn creëren vol van Liefde en Licht.  De glanzende tijd is aangebroken en de schittering floreert uw wereld ten volle.  Deze schitteringen zijn uw harten en zielen die verlichten tot op uw hoogste Zijn en gradatie van het Licht.  Niets of niemand zal u nog in de weg kunnen staan wanneer uw vastberadenheid u brengt tot waar u staat.

Genoeg is er geprobeerd geweest om dit alles tegen te houden in hun manifestatie, maar tevergeefs voor zij die dit niet wilden.  Het Licht is niet tegen te houden en is sterker dan de wil van het duister.  Genoeg is het nu geweest met deze dualiteit en welkom aan de Gouden tijdperk van verlichting waar enkel verlichting zal en blijft bestaan.  Meester Saint Germain is aan het roer hiervan en zijn werk zal hun vruchten afwerpen, als men vertrouwt en gelooft dat wonderen bestaan en realiteit zijn.

Lang geleden is er de beslissing gemaakt door de harten van de mensheid dat het genoeg geweest is met de dualiteit en deze voor eens en voor altijd een einde aan moest komen.  Wat gezaaid is, wordt nu geschied!  En al lijkt het voor sommige harten en zielen nog steeds een zelfde wereld van verdriet en pijn, tegen deze allen zeg ik u nu; geef niet op en kijk door de Illusie heen!  Diep binnen in uzelf is er immens veel verandert en verkleurd, is er Liefde gegroeid en geboren.  De wereld volgt nu snel, het betreft de laatste uitspattingen en creaties die ooit begonnen zijn en nu hun exit vinden.

Vele harten en zielen hebben zich terug hervonden in de waarheid van hunzelf en van henzelf alleen.  Er is enkel uw waarheid en niet die van iemand anders, de opinie van een ander zijn dikwijls tegenstrijdig met die van u.  Daarom leg ik de nadruk op het vertrouwen van uzelf, voor uw waarheid brengt u naar uw pad en thuis.  Elke cultuur heeft zijn verschillen. Elk ‘ras’, als ik het zo abrupt mag noemen heeft zijn differenties, en dit is ook zo in de Galactische en Hogere wereld van het Licht.

Meesters zullen andere opinies en gedachten hebben dan bijvoorbeeld de Aartsengelen, en een Pleiadiër zal ook andere gewoontes en overtuigingen hebben dan een Sirian.  Om maar te zeggen, ondanks de vele verschillen waarin we kunnen vertoeven, is en blijft er een éénheid en een warmte en Liefde voor elkaar!  Dit zolang Liefde de drijfveer en bron is waar alles uit ontstaat en voortkomt.  Liefde houdt ons allemaal samen en dan maakt het niet uit welke verschillen er zijn; voor wij zijn en vormen allen 1!

Vele harten kiezen er nu voor om deze wereld te verlaten, en brengt vaak bedroevenissen met zich mee voor degenen die hier zijn.  Vaak horen we de vraag “waarom?” en worden er vele verwijten uitgesproken naar elkaar toe.  Deze bedroevenis brengt vaak een triestesse en kwaadheid met zich mee die u uit balans kan brengen en in een aardige straatje van duister kan brengen. 

Wij vragen u niet om geen verdriet te voelen bij het heengaan van een zeer geliefd iemand, dit zou onmenselijk zijn dit te verlangen van uw allen.. Maar wel vragen wij om deze gebeurtenissen los te laten en deze ervaring te koesteren omdat dit dikwijls de keuze is van desbetreffende zielen zelf.  Sommige kiezen om de mensheid weer wat bij te brengen en zaken de kans te geven om hun te bevrijden uit het collectieve denken, of beter gezegd de mensheid te helpen hun collectieve te bevrijden uit die zaken.. Anderen kiezen voor een voor hen gemakkelijker pad om tot verheffing te komen door hun fysieke omhulsels achter te laten en zo weer tot hun Licht en God te komen.

Vergeet niet dat jullie enorm sterk zijn door de weg te verkiezen om dit allemaal MET jullie fysieke tempels te doen.  Dit vraagt enorm veel vertrouwen, wilskracht, geduld en doorzettingsvermogen !! Onderschat jullie zelf niet, voor jullie zijn enorm sterk en geliefd door dit allemaal te doen.  Geen enkel dankwoord is genoeg om uw allen te laten voelen hoe zeer goed wij het menen met jullie allen en hoe dankbaar wij en Gaia wel niet zijn!  Met heel mijn ziel, Licht en hart druk ik mijn  grootste dankbaarheid uit om hier te zijn en dit nog even vol te houden.  Een pracht van een wereld staat jullie te wachten en dit dankzij U!  Bouw met de volle Liefde verder, hoe meer u in Liefde bent; hoe meer een pracht zal ontstaan voor u.

Bouw aan jullie geluk door er voor elkaar en uzelf te zijn in alle tijden; de goede en de minder goede.  Bouw projecten op met het hart op de juiste plaats en met de intentie om deze wereld te leiden naar een beter en prachtige plaats.  Uw geluk kan niet stuk!  Jullie doen dit allemaal; kracht voor de mensheid!  Met veel Liefde en gelukzaligheid, zegen ik uw allen in mijn Licht en kracht van mijn Zijn.  Wij zijn altijd met u.
Melchizedek

Copyright © by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.be for Blogger and http://pleiadedolphininfos.wordpress.com as Homepage

2 comments:

  1. Hoi Méline,

    Hoe synchronisch. Zat juist met dezelfde soort gedachten. Ik heb met jou toestemming een stukje ervan overgenomen in mijn tekst. Ik stuur je het bericht door en je kan dit dan misschien ook posten op je blog. Het is tijd voor deze informatie ook naar onze medemensen te lossen.

    Groetjes André

    ReplyDelete