Sunday, April 26, 2015

Een Basisinkomen Voor Belgie - Documentaire

Het onvoorwaardelijk basisinkomen // Canvas Panorama Dec 2014 // Het Onvoorwaardelijk Basisinkomen (UBI) is een terugkerende, universele betaling aan iedereen - als een individueel recht, zonder vermogenstoets of enige verplichting om te werken of het uitvoeren van andere diensten in ruil en hoog genoeg om een bestaan als volwaardig lid van de maatschappij te kunnen verzekeren.

Wilt u de macht teruggrijpen van de elitaire groep die de wereld aanstuurt richting wereldheerschappij binnen een totalitaire politiestaat. Wilt dat we het anders gaan doen? Wilt u dat we schulden afschaffen, een volksbank opzetten, een eigen munteenheid creëren, bezuinigingen afschaffen en in plaats daarvan investeren, grote banken de laan uit sturen, vanaf dag 1 een nieuw financieel stelsel opzetten en iedere Nederlander een nieuwe schuldenvrije start geven? Is dat onbetaalbaar? Weet u wat onbetaalbaar is? Waar we nu in zitten! Het is een bodemloze put waar slechts een kleine groep stinkend rijk van wordt. Het is tijd voor een nieuwe verdeling en nieuwe sociale stelsels. Afschaffing van privatisering van de zorg, die alleen maar leidt tot buitensluiting. Afbreken van de overkill aan regels en wetten. Afbreken van de politiestaat. Afschaffen van de AIVD en MIVD. Afschaffen van de camera’s op elke hoek van de staat en boven de snelwegen. Afschaffen van wetten als de Wet Mulder, waar mensen voor bekeuringen in de cel belanden. Afbreken van de overkill aan jeugdzorg, wat geen zorg meer is maar kapotmaken. Afbreken van het gevangenissysteem waar veel te veel mensen voor de meest onzinnige zaken vast zitten. Een basisinkomen voor iedereen, zodat de economie al draait vanaf dag 1. Een eenvoudig en rechtvaardig belastingstelsel. Weg uit Europa, weg uit de NAVO en weg uit alle oorlogen. Terug naar zelfregulering in de maatschappij.

“En hoe gaan we dat allemaal financieren? Dat gaan we zo doen: we creëren het geld uit het niets! Net zoals de centrale banken dat nu ook doen (maar dan alleen voor eigen gewin, zijnde die van een paar rijke families). “Denk je dat dat allemaal zo simpel is en zo makkelijk gaat als je het schetst?” Ik denk dat we het leven veel te ingewikkeld hebben gemaakt en te weinig in onszelf zijn gaan geloven. Dus ja, ik denk dat het zo simpel gaat. Het volk is de leugens van de gladjanussen in Den Haag en Brussel zat!

No comments:

Post a Comment