Monday, July 13, 2015

Saint Germain - Overzichtelijkheid - 9 Juli 2015 / Méline Portia Lafont
www.melinelafont.com

Ik verwelkom jullie allemaal vandaag en mijn zegeningen gaan naar jullie allemaal, prachtige Meester Wezens. Ik kom hier wederom om tegen jullie te spreken via het hart van eenwording en dit verbindt ons allemaal, zijnde vonken van de Ene. Waar ik met jullie allemaal over wens te spreken is de betekenis van overzichtelijkheid en de noodzaak voor overzichtelijkheid. Terwijl ik eerder vandaag tegen deze geliefde sprak, is overzichtelijkheid een intrinsieke noodzaak of intrinsiek onderdeel van jullie levens geworden. Want wie streeft geen overzichtelijkheid na, is dat niet zo?  

Jullie hebben dit gemaakt om echt in jullie levens te zijn en aldus creëerden jullie het. Overzichtelijkheid kan alleen bestaan en zijn als er een herkenning en erkenning is van verwarring en verblind te zijn, want het is het tegengestelde van diens polariteit ervaring. Het is daarom noodzakelijkerwijs niet zo dat je beide als een afgescheiden iets moet ervaren, eerder om deze polariteiten bijeen te brengen en hen als één te ervaren. In zoverre, het alles weten en het zien van de dingen zoals zij werkelijk zijn zonder de complexiteit te hebben van te moeten zoeken naar wat je denkt dat verloren is.


Op de eerste plaats is niets verloren, want alles is jou en binnenin jou, zoals je weet. Dus begrijp dat wanneer iemand zoekende is naar overzichtelijkheid het in feite betekent dat hij/zij het begrip van "Eén" en "Alle" gelijktijdig vergeten is. Overzichtelijkheid is een deel van jou, het is de ware betekenis, het begrip van wie jij als een geheel bent en dat jij alles gelijktijdig kunt ZIJN. Het is de natuur van echte waarneming als tot waar je de dingen gewaar kunt worden aangezien zij in waarheid Eenheid zijn. Zodra verwarring binnenkomt, betekent het dat jij jezelf druk bezet houdt met de structuren van verwarring van de dualiteit als tot waar jij je geneigd voelt om naar de ene of naar de andere kant te trekken.

Het is een denkpatroon van: "Het is deze manier of die manier", en niet allemaal tegelijk. Dat lijkt onmogelijk voor het menselijke verstand, dus kan je dit niet met het hart accepteren. Dat is wat overzichtelijkheid jullie laat zien in deze dimensie: Dat je overzichtelijkheid als een keuze neemt van hoe de dingen zijn of kunnen zijn … en het meeste van de tijd wil je het waarschijnlijk eenzijdig of het zou te complex zijn om te begrijpen. Er is niet slechts één kant van verklaring om overzichtelijkheid aan te bieden, eerder zijn er vele, je zou kunnen zeggen dat alle dingen overzichtelijk zijn omdat zij zijn zoals zij zijn. Zoals ik zou zeggen: het is zoals het is.

Nu dat Ik jullie verder in die kwestie meeneem, is de enige reden achter deze boodschap van vandaag om jullie te helpen beseffen dat niet alle dingen duidelijk hoeven te zijn voor jullie, aangezien jullie ernaar neigen om soms te vergeten dat alles gaat over het ervaren van de dingen. Om je te verbinden met je ervaringen en dit toe te staan te ontvouwen, is overzichtelijkheid voor jou om de dingen zoals zij zijn met een open hart te zien.

Heel veel dingen komen jullie gebieden van de dualiteit binnen in deze tijd en het voelt voor jullie allemaal zeker aan alsof jullie bord doorgaat steeds meer gevuld te raken en dat jullie geen ruimte over hebben om er zelfs meer op te leggen. Mijn dierbare Meester Wezens, de enige reden waarom jullie zelfs het gevoel kunnen ervaren van jullie bord aldus gevuld te zijn, is omdat jullie je vasthouden aan bepaalde dingen die jullie pad kruisen, jullie nemen steeds meer om vast te houden en dus zullen de dingen gecompliceerd raken voor jullie op een bepaald punt, aangezien jullie door alles heen de dingen niet meer duidelijk kunnen zien. De complexiteit overheerst.

Jullie vullen jullie geesten met meer dingen te komen en houden jullie zelf ook al druk bezet met wat spoedig zou kunnen komen. Om in het iedere Nu Moment te leven zal het onmogelijk voor jullie maken om zelfs vast te houden aan dingen, aangezien jullie met de stroom van het moment mee stromen en het ervaren zoals het is. Het is zoals een ontvangen en doorgeven als je het moment met acceptatie en vreugde ervaart.
Welnu, er zijn vele tijdlijnen en mogelijkheden die binnenin jullie verblijven en die tevoorschijn willen komen in jullie werkelijkheden, hetgeen de verwarring en de noodzaak voor overzichtelijkheid kan verhogen. Jullie zullen leren om jullie eigen bewustzijn Meester te worden in de betekenis van toestemming zonder het gevecht voor weerstand en controle. Jullie zullen leren op te houden met het zoeken naar antwoorden om te weten, begrijpen en overzichtelijkheid/duidelijkheid te hebben, aangezien jullie de ervaring aangeboden wordt van wat het is om al binnenin te weten, zien en overzichtelijk te zijn. De dingen zijn zoals zij zijn, er is geen behoefte om de dingen gecompliceerd te maken noch om jullie zelf te verwarren de antwoorden te willen weten om je een vals gevoel van tevredenheid te geven.
Dat is wat jullie zullen leren in deze tijd, dat overzichtelijkheid gaat over het toestaan van de dingen om te zijn zoals zij zijn. Om jullie zelf door de vele mogelijkheden te bewegen als zij naar boven komen en om gewoon te ervaren wat jullie in het hart vasthouden en willen ZIJN. Wanneer dergelijke verwarringen naar boven komen en er schijnt te veel te zijn om aan te kunnen voor jou op dat moment, neem een stap terug uit de drukte en de bedrijvigheid van de gebeurtenissen, neem een adempauze en ga gedurende een moment naar binnen. Neem een kijkje dichterbij naar alle dingen die je werkelijkheid en jouw ervaringen regeren en zie waar deze creaties uit ontstaan.

Waar begon het allemaal? Wat maakte dat je op deze manier of een andere denkt? Welke gedachte of emotie heeft jou richting bepaalde conclusies of inzichten bewogen? Ga terug naar diens oorsprong en zie het daar zoals het is. Waar je verder op gebouwd hebt om dit allemaal in/naar je ervaring te creëren. Het is het meest van toepassing op de meest subtiele en kleinste dingen waar je gemakkelijk overheen kijkt. Veel is altijd aan angst gerelateerd en aan het willen om de dingen onder controle te hebben. Hier is waar de verwarring uit voorkomt, want je kunt niet alles controleren, je kunt slechts Zijn.

Wel, laat ons nu naar de zonnige kant van deze omstandigheden kijken en zien dat dit aangeboden geschenk aan jullie eenvoudig een geheugensteuntje is van waar jullie je aandacht plaatsen, wat jullie voeden en hoe jullie jezelf zien. Jullie nemen ook meer in van jullie zelf vanuit andere gebieden en Dimensies, aldus beslissen vele andere vibraties om mee te spelen en jullie menselijke ervaring binnen te gaan. Sommige van deze aspecten mogen zich gedragen zoals kinderen: oncontroleerbaar en wild! Deze voelen aan alsof zij een speelterrein betreden waartoe zij nooit eerder in staat waren om deze te betreden en dus zijn ze opgewonden!

Jullie zouden een klein poosje kunnen wachten voorafgaand aan het loslaten van deze aspecten van jullie zelf, totdat jullie dat algehele gevoel hebben dat jullie gereed zijn om al deze delen van jezelf ook op het Menselijke Niveau te kunnen hanteren. Om "daarboven" in de Hogere Rijken te zijn en deze rijken te ervaren is één ding, maar de uitdaging is om deze "hier naar omlaag' op het Aardse niveau te brengen, ondertussen in een menselijke incarnatie zijnde. Om deze binnen te channelen door het proces van aarden, is evenwichtigheid en het zelfbesef dus belangrijk zoals wij dat feit voor een lange tijd nu blijven benadrukken.

Leer jullie zelf op alle niveaus kennen zoals jullie wensen en laat gewoon los wat er in jullie weg staat of wat de dingen voor jullie gecompliceerd maakt. Niet door het te negeren of ervan weg te rennen, maar door het te omhelzen als een deel van jullie creatie. Te erkennen is de dingen te zien zoals zij zijn, Meester Wezens. Dus begint te erkennen ~ zien ~ als de Meester Wezens die jullie zijn en verken dit. Overzichtelijkheid zijn jullie en dat is waar jullie op het punt van staan om meer diepgaand in de aankomende maanden te begrijpen.

Jullie ZIJN, IK BEN
Zegeningen en eeuwige Liefde
Meester Saint Germain

Wil je graag een reading ervaren met Saint Germain?  Klik HIER.  Ook readings met Merlijn zijn mogelijk HIER.  De Channeling cursus is niet enkel om te leren channelen maar ook om jezelf te leren kennen en de verbinding bewust te maken met jouw Hogere Zelf.  Deze is in Modules HIER te vinden.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl
Vind Méline op Facebook: https://www.facebook.com/AwakenSpiritFromWithin
Copyright © Méline Lafont 2012 – 2015, permission is given to share freely in its entirety and unaltered http://melinelafont.com and http://pleiadedolphininfos.blogspot.com

No comments:

Post a Comment