Monday, March 17, 2014

Pleiadeenii ~ Portalul Echinocțiului și contactul conștient ~ Méline Lafont
Mesaj primit prin Meline Lafont

Salutări, noi suntem Pleiadeenii și venim acum înaintea voastră în Grație și cu Iubire Necondiționată pentru fiecare ființă din acest plan și dincolo de acesta. Venim cu o înțelegere și cunoaștere mai profundă legată de Ascensiunea voastră Planetară și stadiile în care aceasta persistă. Ca și conștiință mai profundă, ea este atinsă de mulți dintre cei care fac parte din colectivul din planurile realității voastre, există multe oportunități și posibilități noi care au fost create și chiar manifestate în propriul vostru colectiv – și în realitatea voastră personală.

Dorim să vă vorbim în acest moment Acum din planurile voastre Pământești despre energiile/portalul Echinocțiului și efectele sale asupra existenței și realității fiecărui individ. Fiți bravi dragii noștri Lucrători în Lumină, Frați și Surori, pentru că acest nou val și cantitatea de energie Solară vor lovi drept la țintă în ceea ce privește multe lucruri și realități Pământești care s-au derulat în ultimii câțiva ani.

Schimbări drastice vor avea loc în planul vostru așa cum colectivul și mulți Lucrători în Lumină au tânjit, creând și decretând multe dintre aceste schimbări. Vor fi inundații, cutremure sub forma valurilor energetice și cantități literalmente uriașe de eliberare a densității și de eliberare a vechilor tipare/forme/ creații. Tot ceea a fost cândva vechi și incomod nu va mai FI și va dispărea ca praful dus de vânt.

Echinocțiul este aici pentru a vă ajuta pe mulți dintre voi pe calea voastră de a deveni Multi-Dimensionali în propria voastră frecvență și vibrație a celei mai înalte energii posibile a VOASTRE. Acest lucru va aduce cu sine unele concesii cum ar fi primul vostru contact personal în propria voastră realitate mai întâi, înainte ca colectivul să fie implicat în aceste interacțiuni. De ce este important să inițiați aceste prime contacte pentru prima dată la un nivel real, fizic ( propriul vostru nivel)? Pentru că atunci când voi deveniți conștienți și pregătiți pentru aceste nivele de interacțiune în felul vostru și în vibrația voastră, colectivul este infuzat cu acceptare și iubire, cu o înțelegere a existenței și a prezenței noastre în planurile voastre Pământești.

Așa cum voi toți și fiecare dintre voi face parte din Unitate și din Colectivul vostru Pământesc, voi pregătiți calea pentru ca alții să fie în contact cu ființa noastră la un nivel mai profund și cu o înțelegere/acceptare mai profundă. Totul este legat de acceptarea existenței noastre, care am fi bucuroși să funcționeze și care este cu mult mai mult decât faptul de a ști că noi suntem aici în acum, este ca și cum ați vedea și ați simți Prezența noastră în preajma voastră precum și în voi.

Păzitorii Porții și Echipajul de la Sol sunt primii care vor fi în conexiune cu energiile noastre atunci când veți fi pregătiți pentru acest lucru. Cei din primele valuri al acestui Proces de Ascensiune sunt deja în aliniere cu Ființa și cu Prezența noastră pentru că ei s-au pregătit pentru toate acestea de multă vreme. Pentru ei momentul este Acum în a asista la Primul Contact și acest lucru se întâmplă prin propria lor întrupare și Prezență, prin realitățile lor. Veți ști când sunteți unul dintre ei și veți fi abordați de energiile noastre în tot felul de forme și modalități.

Nu vă uitați după apariția noastră fizică, dragilor, pentru că poate pur și simplu ne vom ajusta energiilor voastre în cele mai rafinate și înalte moduri posibile pentru a deveni tangibili astfel încât să ne puteți ”vedea”. Amintiți-vă că ”văzutul” nu se face numai prin ochiul fizic și simțurile voastre vizuale, noi vorbim aici de a ne vedea cu ochiul interior al adevărului. Toate tipurile de forme și manifestări sunt posibile, dar noi vom alege întotdeauna calea care servește binele vostru Cel mai Înalt și de preferință în modul cel mai natural posibil al ființei noastre.

O vom lua pas cu pas, ca întotdeauna, pentru că echilibrul și capacitatea voastră de a face față tuturor acestor lucruri este cea mai importantă preocupare a noastră și principala noastră prioritate. Prim val, fiți pregătiți pentru acest lucru și bucurați-vă de energiile acestui portal frumos al Echinocțiului. În privința colectivului și a Lucrătorilor în Lumină care își consolidează propriul lor Sine natural, Prezența lor EU SUNT și Conștiința Christică: multă Iubire și coduri vor fi infuzate în toți în scopul de a-i pregăti pentru această fază care deja sosește pentru cei din primul val.

Nimeni și nimic nu va fi lăsat în urmă sau va fi dat uitării, pentru că toți fac parte din Unitatea care este numită FIINȚĂ. Voi întotdeauna veți FI și NU există nici o modalitate în care să nu puteți FI, pentru că Ființa este existență și existența este INFINITĂ.


Noi suntem Pleiadeenii

Méline Lafont 2012 – 2014  http://melinelafont.com


Traducere Monica Poka

1 comment: