Monday, December 17, 2012

Dolfijn Collectief ~ Het invoeren van de Lichtcodes zijn nu compleet ~ gechanneld door Méline Lafont



Geliefden van ons, wij verwelkomen u allen in onze energie van Liefde en verrijking.  Het is ons een ware genoegen u allen weer te mogen ontvangen en onze liefdesboodschap met jullie te delen.  Wij houden zeer van u allen!



Het is een tijdje geleden dat wij nog van ons hebben laten horen via deze berichtgever, maar veel is intussen gebeurd zowel voor haar als voor ons, als voor jullie allen.  Nu hebben wij een tijdsraam gevonden waar het weer past voor allen om naar voren te treden en daarvoor dank!



Waar zullen we beginnen?  Ontzettend veel staat op punt uit te breken terwijl er al veel tot stand is gekomen, maar zoals als vaker gezegd is dit nog maar het begin van iets heel groots en magnifiek.  Ondertussen zijn jullie al allen gewoon kunnen worden aan de standaard maten en frequenties van het Licht dat binnen komt op jullie Aarde, met name in jullie DNA en cellen.  Dat dit een graad sneller gaat dan voordien is merkbaar voor velen maar goed verdraagzaam geworden.  Dit kan alleen maar betekenen dat jullie er klaar voor zijn, want tussen ons gezegd en gezwegen, zijn dit al zeer hoge frequenties van het Licht die nu binnenstromen op een stromende snelheid die zelfs wij niet kunnen volgen in onze snelheid.




Jullie integratie, geliefden, is van een enorme snelheid tot acceptatie gegroeid, van zowel het fysieke lichaam als jullie DNA en cellen.  Deze matrix zal daardoor niet meer dezelfde holografische verschijning geven die jullie tot nu toe al zo lang gekend en gemaakt hebben.  Deze activaties van de Lichtcodes in jullie Zijn, worden nu tot een climax gebracht en veroorzaken enorme schiften bij velen en op vele Aardse vlakken.



Verwacht niets anders dan verandering in jullie fysieke zijn en laat uzelf uit deze dualiteit nu groeien, sta toe om te groeien in een Lichtwezen want dit is effectief nu van start gegaan op fysieke vlak.  De coderingen van uw blue-print komen tot kennis en tot volledige activatie, wat wil zeggen dat uw blue-print nu de bovenhand heeft tijdens deze schiften en uitvoert wat is ingebracht.  Dit is een proces dat niet te stoppen valt en volledig is integreert in uw zijn; het is U die tot uiting komt.



Wat fantastisch, geliefden, wij verheugen ons zo op dit moment om jullie dit te zien ervaren, het voelt echt fantastisch aan en is wonderbaarlijk.  Geniet zo van dit alles, voor het is een uitzonderlijk proces dat nog nooit eerder werd voorgedaan, door niemand, en kijk eens aan hoe vlot dit bij jullie gaat?!  Het kleurt onze oceanen in die prachtige kleuren die jullie uitzenden tijdens dit proces.  Moeder Aarde is gewoon prachtig om te bewonderen op dit moment; zij voelt haar nakend moment van bevrijding meer en meer dichter komen en zij plukt de vruchten hiervan, net zoals jullie.



Wees dankbaar, wees gerust trots, daar is absoluut niets mis mee.  Het heeft geen zin om jullie telkens als minderwaardig te beschilderen want jullie hebben veel meer inspraak in dit alles dan jullie denken.  In alle werkelijkheid zijn jullie degenen die dit proces gestart hebben en zover gekregen hebben.. Jullie, geliefden!  Niet wij, de afgezanten van het Licht zoals de Meesters en Aartsengelen of Galactische gebroeders en zoveel meerderen…  Nee, wij en allen zijn hier om ervoor te zorgen dat jullie de juiste en nodige hulp krijgen hierin omdat dit gevraagd is geweest.  Wij voeren enkel uit wat gevraagd wordt en respecteren allen en iedereen. 



Wij zijn enorm dankbaar om betrokken te zijn in deze wonderlijke gebeurtenis en wij trachten er alles aan te doen om ons beloofde steentje bij te dragen.  Zeer binnenkort zullen wij de portalen van de oceanen beschikbaar stellen voor jullie allen om heen en weer te reizen naar jullie geliefde familie, nadat ook zij weer volledig vrij zijn om gebruik te maken van deze portalen met jullie medeweten.



Wij verwarmen jullie harten alvast voor deze komende dagen, geniet en ervaar hetzelfde in alle warmte en Liefde.  Wij houden van u!





Copyright © by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.be for Blogger and http://pleiadedolphininfos.wordpress.com as Homepage


No comments:

Post a Comment