Friday, December 7, 2012

Saint Germain ~De 12-12 activatie van je Hogere Zelf en Wezen, ontpopt zich als 1 ~ door Méline Lafont




Gegroet geliefde vrienden en zielen van me.  Zoals steeds ben ik ter uwe beschikking in alle tijden net zoals deze huidige tijd nakend naar de portaal van de 12-12 activatie van uzelf. Ik verwelkom jullie van harte en ben dankbaar voor dit moment.

Graag had ik jullie tot verlichting gebracht tijdens deze portaal waar velen zullen geactiveerd worden voor hun Ascentie proces.  Aanzie dit als jullie eerste initiatie naar Ascentie toe na het lange wachten en na de vele veranderingen en voorbereidingen die jullie hebben gemaakt.  Aanzie dit als jullie eerste verlichting tot het volledige besef van jullie kennis en Zijn.

Deze portaal is als het ware een activatie van deze gehele opheffing van bewustzijn, voor alles geleidelijk aan, maar tegelijkertijd intens, zal worden gebracht tot zijn rechte eind waar jullie allen en persoonlijk naar hebben toegewerkt doorheen al die jaren van incarnaties hier op Aarde.  Deze laatste levensjaren, in de volksmond, heeft alles tot deze werkelijkheid kunnen brengen daar deze van intensiteit een verdubbeling waren van wat er normaal gezien in 1 of meerdere levens kan plaats vinden.

Dit is bewust zo gedaan, omdat de meest ervaren en verlichte zielen nu ter incarnatie werden verwacht om te assisteren in dit alles voor geliefde Moeder Aarde dit proces al zeer lang aan het creëren was.  Alles is steeds voorzien geweest tot op dit punt en daarom zijn er voorbereidingen getroffen die al levens lang meegaan en voorbereid werden door ons allen alsook door jullie als afgezanten van het Licht.

Nu bij het aanbreken van deze activatie op 12-12 wordt gevraagd aan u allen om steeds in alle begrip naar elkaar toe te leven en liefde en leed te evenaren met het verlossen van angsten en donkere gedachten patronen die hun uitweg vinden uit deze vernieuwde en geactiveerde realiteit.  Dat wat niet meer in het plaatje past, wordt verwijdert of verwijdert zich zelf uit deze geactiveerde realiteit en zal zich verplaatsen naar een geëvenaarde trilling van diezelfde soort.

Het is belangrijk gecenterd te blijven en te laten opkomen wat moet gebeuren, deze zullen genoodzaakt zijn om zaken in uw collectieve vorm alsook de persoonlijke vorm te laten verdwijnen.  Ook activaties van de vernieuwde zelf en kennis zullen gebeuren waardoor de wereld simpelweg op 1 keer er anders kan uitzien dan je verwacht had.  Zielen kunnen ineens die klik in hun hoofden gaan maken die hen tot inzicht brengen en tot zelfkennis. 

Het stappenplan tot gehele verheffing wordt weer een gradatie of 2 omhoog gebracht en daarom dat deze wel eens een zeer hevige portaal voor velen kunnen zijn in hun onderbewustzijn alsook in vele bewustzijnen.

Welke het ook moge zijn, onbewust of bewust, beleef deze intentie ten volste en geniet van uw zelfkennis die u wordt gepresenteerd tijdens deze activatie.  U zal ten volle worden gedraaid en gekeerd tot alles terug weer in zijn plaatje past als een hervormde en vernieuwde zelf. 

De beste manier om dit alles ten volle te gebruiken, is door u stevig te gronden en door in meditatieve staat te gaan, zodat alles wordt beleefd in zijn puurste vorm.  Moeder Aarde straalt van geluk nu, zij verwacht deze portaal als haar eerste stap van volledige bevrijding en groeit naar dit event toe.  Deze energieën zullen duidelijk gevoeld worden in haar kristallen hart en daarom is gronden in dit centrale hart van haar aangewezen om dit ten volle te voelen, te delen en uit te stralen.  Deel gerust jullie intensiteit aan beleving en Liefde aan allen en aan haar, het brengt jullie tot op een grotere eenheid van collectieve vorm.  Deze dag zal een dag zijn van Liefde en de eerste echte bewuste stap naar vrijheid.

IK BEN dat IK BEN
 Saint Germain

Copyright © by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.be for Blogger and http://pleiadedolphininfos.wordpress.com as Homepage


4 comments:

  1. Dankuwel Saint Germain voor dit bericht! Dankjewel Méline voor deze channeling. Wij zien naar alles uit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zeer graag gedaan!!! Ik ook ;-) Hartegroet Méline ♥

      Delete
  2. Bedankt voor deze mooie feiten Saint Germain, Méline ook bedankt voor het overbrengen van de boodschap.
    Ik heb ze gelezen op het moment dat ik de info nodig had.
    Mijn dromen zijn de laatste week erg openbarend geweest op persoonlijk vlak, hiervoor dank aan mijn gidsen en hogere zelfzijn.

    Namaste en alvast een gezegend nieuw tijdperk :-)

    selemat ja, selemat gajun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Met veel plezier Johan, het is mij telkens weer een hele eer en plezier dit te mogen overbrengen, alsook mijn zielentaak die ik echt met ganser harte doe :-)
      Dromen zijn inderdaad wel erg openbarend en bevatten echt symbolische boodschappen en je kan er vaak iets uit halen.
      Voor jou ook een zeer gezegende en opliftende tijdperk gewenst, geniet hier van harte van en neem alles mee wat je maar kan meenemen van verlichting.

      Hartegroet Méline ♥

      Delete