Wednesday, December 26, 2012

Saint Germain ~ Uw eigen creaties brengen u allen nu tot verlichting~ door Méline Lafont(Ik heb deze boodschap ontvangen op de avond van 20/12/2012, maar daar ik geen internet verbinding had waar ik was tijdens mijn retraite, kon ik deze ten vroegste vandaag posten.  Méline ♥)


Gegroet Ik BEN presenties op Aarde.  De tijd is nu aangebroken om uzelf op te liften uit deze kennis en creaties van uw Zijn in deze 3de Dimensie.  De tijd voor hernieuwde creaties en een vernieuwende Zelf is nu aan de orde.  Laat mij uw allen zeggen en toevertrouwen dat dit jullie nieuwe kans is om uzelf te transcenderen uit deze Illusionaire manier van denken, creëren en leven.  U kan allen dit leven nu voorgoed stoppen en uzelf zodanig verlichten dat deze oude gekende wereld geen vat meer heeft op uw IK BEN Presentie.

U kan nu genieten van al de rust in uw omgeving en enkel en alleen maar Liefde zien en voelen.  Verhoog de kennis en de normen van uw Zijn door van deze verlichting en grootse portaal gebruik te maken en ter harte te nemen.  Verblijf zodanig in een staat van Liefde alsof niemand en niets u kan verstoren, blijvend vertrouwend op uzelf.  U bent uw eigen sleutel tot verlichting en zo bent u de allerbelangrijkste schakel in dit gehele proces.


Wanneer de keuze is gesteld tot verlichting en het hart zo geprogrammeerd staat, zal een grote activatie plaats vinden om u tot deze verlichting te kunnen brengen.  Zet uw focus intens vast op uw doelen en ga door de nodige processen die u zover tot uw doel zullen brengen.  U mag gerust weten dat een ziel een bepaalde keuze dient te maken op deze belangrijke tijdsruimte, om de mogelijkheid te kunnen hanteren tot verlichting.  Zonder een duidelijke keuze naar de verlichting zelf toe, zal verlichting ook niet volgen.  Men dient hier bij ziel en hart volledig achter te staan vooraleer er verder kan gewerkt worden tot deze verlichting.  Doorzetting en kracht zijn nodig om deze grootse stap te nemen, voor geduld is een schone deugd.

Geduld voor een geleidelijke overgang tot één weet dat zijn tijd tot verlichting NU compleet is en zal plaatsvinden.  Het gaat hem allemaal om zelfvertrouwen en het weten dat u dit proces zijt.  U transformeert, U transcendeert, U vervaagd uzelf in de ene wereld; aanmakend in de andere wereld, U begeeft zich op alle wegen die leiden tot dezelfde bron van verlichting, U maakt uzelf aan op Multidimensionale werelden, U vergeeft, U vergeeft anderen, U verlaagt uzelf of niet in trilling en aan de andere zijde vergeeft u zichzelf of niet.  Dit allemaal wijzend naar het feit dat u allen uzelf brengt tot waar u nu bent en dat is een FEIT.

Er zijn geen toevalligheden, ook geen ongelukjes.. enkel maar het Zijn.  Het is zo en zo is het!  Niets laat aan het toeval over dat u nu hier bent op deze Nu ruimte op Aarde, meewerkend aan dit grote Goddelijk Plan.  Spreek uw harten NU aan, geliefden, en luister wat deze Goddelijke vonk u deelt, voor het bevat de innerlijke wijsheid die u in al uw levens, incarnaties (menselijke of niet menselijke), multidimensionale, parallelle en planetaire levels en realiteiten vanuit het Omniversum hebt vergaart.  Het is de innerlijke wijsheid van uw Goddelijke vonk dewelke uw reële zelfbeeld is.  Roep deze nu aan om u NU tot exploratie te laten komen en u terug uw ware Zijn te activeren, geïntegreerd in uw huidige bewustzijn.

Deze bewustzijnsgraad van u zal alles overtreffen dan ooit tevoren want er worden enorme proporties en gradaties aangenomen nu, tijdens deze shift, die steeds onwerkelijk leken.  Maar niet is onwerkelijk zeg ik u allen, voor de enige echte onwerkelijkheid is te denken dat ook maar iets onwerkelijk is.  Enkel deze gecreëerde Illusie bevat een vorm van onwerkelijkheid, voor het is het menselijk denken en het aannemen van deze denkwijze als de enige realiteit.  Men vult zijn eigen zakken vol onwerkelijke dingen die vaak een tegenslag zal veroorzaken na verloop van tijd.

U wordt hier nu de kans gegeven om gecreëerde werelden en gedachtengangen en patronen een welgemeende ommekeer te laten maken.  Elk patroon heeft zijn eigen gedachtenvorm dat wel eens lelijk uit de hoek kan komen op de meest ongeschikte momenten, althans zo denkt men dan toch.  Het aanvaarden van, dat deze een creatie is van eigens huis is dan dikwijls een struikelblok, het is zelfs een ontkenning van…

Wat nu dient te gebeuren is het herkennen van uw eigen gedachtenpatronen die uw wereld en tempels bekleden en voeden tot wat ze zijn.  Erken deze en gebruik nu nog enkel degenen die je wenst te gebruiken en laat al de rest los.  U kan deze aanzien als uw eigen creatie die aan u verbonden is en die u voedt.  Stop met het voeden van ongezonde zaken en klaar is kees.  Al wat ongezond is, zal u ook niet meer in de weg staan.

Het vereist een kunst om dit allemaal constant te kunnen te boven staan, deze steeds blijvend terugkerende gedachtenpatronen, waar bemiddeling vanuit uw eigen Licht bij vereist is.  Uw reis zal nu van een toenemende verlichtende aard zijn, het gaat enkel nog maar vooruit gaan en geen cm achteruit.

Graag zie ik uzelf allemaal nu tot deze verlichting treden, dit is mijn wens en droom die ik voor jullie allen graag verwezenlijkt zie.  Ik ben Saint Germain, jullie profeet van deze nieuwe tijd en met al mijn Liefde voor de mensheid en jullie planeet, omarm ik uw allen!  En zo is het!
Saint Germain.

Copyright © by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.be for Blogger and http://pleiadedolphininfos.wordpress.com as Homepage

2 comments:

 1. hartelijk dank alweer lieve Méline

  en een stralende jaar wisseling gewenst met

  geweldige momenten op je mooie pad

  een stralende lichtgroet

  frans


  http://www.DeDiamantenPoort.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dank je wel Frans, ik wens evenzeer hetzelfde en nog veel meer voor jou en je gezin, het wordt een beter jaar en het mooiste, een warme hartegroet vol Liefde, Méline ♥

   Delete