Thursday, March 7, 2013

Melchizedek ~ De werkelijke wereld van het Zijn dewelke U zijt en U vormt~ Gechanneld door Méline Lafont




Gechanneld door Méline Lafont 7 Maart 2013
https://lafontmeline.wordpress.com

Met veel plezier treed ik graag naar voren, geliefden, om u vandaag een speciale boodschap van Liefde en waardering te schenken aan al deze geliefde zielen en pracht van harten in menselijke incarnatie.  Er wacht zo een wondermooie tijd voor jullie incarnaties waarin liefdevolle intenties worden gecreëerd door jullie huidige zijn en staat van bewustzijn.

Vele zielen hebben al hun eerste overstap gemaakt naar de tijdloze dimensie, waar vernieuwing, vrijheid en Liefde een normale standaard is van Zijn en leven.  Eigenlijk vertoeven zij zich hier al in, maar laat het brein en het menselijke denken deze realiteit niet toe.  Het is nog niet geaccepteerd.  Er wordt nog teveel buiten zichzelf gekeken en daar is dit niet te vindend, geliefden, het is enkel in uzelf te vinden deze prachtige nieuwe en tijdloze dimensie.

Het is een duidelijk teken dat de vernieuwing nu aan de orde is en enkel en alleen maar kan bestaan of geboren worden in uw realiteit als u zich zelf vertoeft in deze realiteit.  Wat gevoeld wordt en wat u bent van staat vol Liefde, zal ook uw werkelijkheid zijn.  U resoneert met uw eigen creaties en handelingen.  Als u Liefde bent en voelt, zal u ook enkel Liefde aantrekken en Zijn in deze huidige realiteit ook.  Alles trekt elkaar aan en creëert tot iets nieuws, iets anders.  Alles is constante energie wat vormen kan aannemen of loslaten, en ook u bent energie die nu gevormd is in een fysieke lichaam.


Dus als u beslist om uzelf als zijnde die energie, die vorm lost te laten zal u terug de tijdloze energie zijn zoals voordien, voor het vormen van uw lichaam een feit was.  Het is en blijft uw keuze, voor het altijd al uw eigen keuze is geweest.  Zo is dit ook voor het vormen en manifesteren van uw nieuwe werkelijkheid.  Het is uw keuze of deze wereld verandert of niet.  Blijft u liever in deze oude gekende en gevangen realiteit/dualiteit?  Of toch liever meer een wereld van vrijheid en Liefde, waar alles en iedereen gelijk is en 1?

Wat u ook beslist en doet, wat u ook zijt en geeft.. denk er goed over na en beslis vanuit uw hart wanneer de keuze wordt gemaakt.  Zie door elk patroon heen en zie de essentie in alles; ook die van de Illusie en donkere wereld die hun pionnen hier hebben geplaatst voor ervaringen en lessen mogelijk te maken.  Er is niets zoals het lijkt, alles is!  Er zijn geen lessen in dualiteit zonder de separatie te ervaren omdat dit net de wereld der separatie en dualiteit is.  Allemaal gevormd door uw eigen Zijn, en weer kom ik zo terug op de eigen keuze om dit te ervaren.

Nu dat separatie voldoende is gevoeld en ervaren, is er een collectieve en individuele keuze gemaakt om weder te keren tot de eenheid waar jullie oorspronkelijk van komen, en die groei, die weg is alles behalve makkelijk.  Het is nooit een gemakkelijke weg geweest omdat het zo gekozen is om te ervaren, in het achterhoofd houdend dat alles uiteindelijk terug zal leiden tot eenheid omdat dit niet de natuur is van ons Zijn.  Separatie is onnatuurlijk en oncomfortabel omdat het geweten is, gevoeld wordt dat dit niet uw Zijn vormt.  Het maakt u niet tot wie u werkelijk bent, uw ware Zelf.

Er staan nu vele wegen op splitsen en dit zal allemaal afhankelijk zijn van uw eigen hartkeuzes en creaties.  Het ene hart zal kunnen kiezen voor volledige verlichting en een compleet nieuwe wereld, terwijl een ander hart misschien kiest voor de separatie en dualiteit.  Geliefden, hoe hard het ook zal zijn, vel geen oordeel op de hartkeuzes van een ander.  Men kan nooit weten waarom een specifieke ziel kiest voor iets anders, iets onaangenamer of iets onwerkelijks.  Alles heeft zijn doel en reden, niets is ondoordacht gevormd.

Jullie zijn jullie eigen creators, dus wordt alles gevormd van jullie zelf uit en dit is gerespecteerd door ons.  Er worden geen vragen gesteld waarom een ziel iets creëert omdat wij weten en ervan uitgaan dat het nodig is om dit te ervaren om nadien terug te kunnen groeien naar uw werkelijke zelf en vreugdevolle staat.  Je wordt altijd op een punt geplaatst waar evolutie uit kan groeien, elke keer opnieuw.. zodat er niet achteruit kan worden gegaan maar enkel vooruit.  En als er situaties gebeuren waardoor het lijkt dat een ziel wel achteruit gaat in plaats van vooruit, dan komt er een tastbare les elke keer opnieuw om deze ziel terug te brengen naar dat start punt waar terug evolutie uit kan groeien.  Dus wees vertrouwend in alles, niets is wat het lijkt, alles is!

Met veel dankbaarheid en Liefde breng ik jullie allen nu terug tot op jullie huidig punt van evolutie, vanwaar we vertrokken zijn net voor dit bericht en graag zie ik de energieën van dit bericht jullie weer een kleine verlichting bijbrengen, voor dit is mijn Liefde voor jullie allen.  Wees vertrouwend mijn geliefden, alles komt weder tot op zijn pootjes want de weg hierheen is al gehele tijd gestart.  Er is niets wat zorgen hoeft te wekken, geef jullie zorgen maar gauw aan de Aartsengelen en boodschappers van het Licht en aanvaard onze Liefde, vertrouwen en kennis waarmee u zal zien en weten dat alles wat nu op jullie huidige wereld gebeurd van enorme proportie is en een grote schakel vormt naar die nieuwe wereld in uw realiteit, en dit mits uw medewerking en uw creaties vanuit het hart.

Vanuit een Liefdevolle tempel van Licht, groet ik u allen.  Namaste.


Copyright © by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://pleiadedolphininfos.blogspot.com for Blogger and https://lafontmeline.wordpress.com as Homepage

No comments:

Post a Comment