Tuesday, March 19, 2013

Saint Germain ~ De Aarde gaat nu de 3D gewoonten en energieën afsluiten op een zo harmonisch mogelijke manier ~ Gechanneld door Méline Lafont 19/03/2013Ontvangen op 17/03/2013

Geliefden, ik ben hier vandaag om u het 1 en het ander op te klaren over recente evenementen en over nog te wachten events die spoedig op jullie Aarde kunnen manifesteren.  Er is ontzettend hard gewerkt achter de schermen om het zo te zeggen, wat een groots event of verschuiving kan verder brengen in onder andere jullie banken systemen en veel meer.  Zoals steeds vragen wij u, om alle tijd concepten en verwachtingen los te laten, omdat het u niet vooruit helpt maar net tegenhoudt in de vlotte vloei van energieën die horen plaats te vinden.

Leer nu voor eens en altijd het tijdloze te zijn en te aanvaarden, en te werken vanuit het Nu.  Zoals in mijn vorige boodschap is meegedeeld, is er enorm veel aan het plaats vinden en dit wordt duidelijker en duidelijker, ook voor de media.  Dit alles zal tot een zodanig climax groeien dat waarheid zal intreden en door sijpelen in jullie media bronnen.  Het kan niet meer verborgen blijven omdat dit alles op een globaal niveau aan het gebeuren is, en door iedereen wordt gevoeld, ook bij de nog slapende zielen.  Er is geen weg meer terug en het kan niet langer worden tegengehouden.


Wees vertrouwend in het Goddelijke proces van Ascentie voor dit is een groot onderdeel van dit Alles Wat Is.  Het gaat allemaal om het herkennen, verkennen en accepteren van uw Goddelijke Zelf in alle vrijheid en Liefde.  Het is uw recht en uw Zijn en daar kan absoluut niets u in tegenhouden wanneer u dit met het volledige hart hebt gekozen.  Niets houdt de Goddelijke kracht der Ascentie en bevrijding tegen, degene die u verder brengt in uw evolutie en ervaringen in het Licht.

Enkel tijd kan dit alles in een slop brengen en vertraging teweeg brengen, omdat er nog steeds teveel aan data en tijd wordt vastgehouden.  Het is HOOG tijd voor steeds in het NU te vertoeven en verder te creëren.  Als u niet weet wat het Nu is, ga dan op een rustig moment u even afzonderen en sluit uw ogen.  Luister naar uw hartslag en uw ademhaling, voel uzelf verrijkt met uw innerlijke Zelf in het hart en zijt 1 in uw hart.  Dat is het Nu moment dat u ervaart en dit voelt goed, ongebonden en grenzeloos.

U bent allen grenzeloos en dat is ook in jullie dagelijkse leven het geval.  Er is niets dat u in principe zou kunnen tegenhouden of verbieden van uzelf te zijn.  Er zijn enkel afleiding manoeuvres en pogingen om het in dwang houden.  Ik zeg u mijn geliefden, dat we nu ver voorbij dit feit zijn, voor verrijking en verlichting zich nu aan het manifesteren zijn op de Aarde.  Er zijn teveel zielen ontwaakt om dit soort van leven op Aarde nog te aanvaarden en te laten gebeuren.  De harten staan wagenwijd open en verwachten, eisen alleen maar Liefde en harmonie.  Verlichting is wat er nu gebeurt en dat zien wij echter op een snel tempo gebeuren.

Wij beseffen dat het vanuit jullie standpunt niet zo lijkt, maar weet dat Gaia haar eerste voettreden in de 5de Dimensie heeft bereikt op vele energetische plaatsen op Aarde.  Sommige landen en plaatsen vertoeven zich al in een 5de Dimensie, afhankelijk van het bewustzijn van die collectieve bevolking.  Anderen vertoeven zich nog in een 3de Dimensie en de meeste in de 4de Dimensie.  Dit allemaal afhankelijke van de staat van bewustzijn.  De staat van bewustzijn is op zich ook afhankelijk van hoe ver iemand staat in zijn evolutie en ontwakening, afhankelijk van hoe hoog de graad van integratie van het Licht is en vooral in hoeverre er wordt gewerkt vanuit het hart en niet de hersenen.

Verstand is belangrijk in het dagelijkse leven van 3D, maar het hart weet alles en voelt alles.  Hersenen voelen niet en nemen enkel waar wat het ziet, en dat is dan net de illusie in deze wereld.  De nieuwe wereld is enkel een verhoogde staat van Zijn gepaard met hogere frequenties en energieën van het Licht en het hart.  Uw hart is de center van “Al Wat Is” in uw eigen Zijn.

Waar de mensheid zich vertoeft in een lagere frequentie van de 3de Dimensie zal er  nu een zeer hoge druk gevoeld worden, daar de tijdslijnen samenkomen en tijd nadien zal verdwijnen en de equinox veel zal losmaken.  Wees klaar voor deze gebieden en voor de zielen die zich hier vertoeven.  Als u zichzelf in zo een frequentie gebied bevind en zich bewust bent van dit alles en een hogere bewustzijnstaat bent, kan er niets mis gaan voor u.  Dus hoeft u zichzelf geen zorgen te maken.  Wie zich in het hart vertoeft, zal steeds in een harmonische manier bevinden en ook de chaos ontsnappen, het raakt u niet.  Daarom mijn advies om altijd uzelf goed te gronden en uzelf te centeren in uw hart.  Hier zal de hulp en assistentie dezer dagen en weken hard nodig zijn, wij rekenen op u allen.

De gebieden en harten die zich in een 4de Dimensionale staat bevinden, krijgen nu een grote kans en opening om zichzelf nog meer te ontwakenen en dichter te brengen naar een volledige ascentie naar de 5de Dimensie.  Ook hier hangt alles af van hoe u met alles in dit Nu moment omgaat en hoe u vanuit uw hart steeds vertrekt in al uw handelingen, gedachten en gevoelens.  Er is nu een grote gradatie aan 4D gedachten die zich aan het omvormen zijn in een hogere staat van jullie Zijn en u stilletjes aan meer en meer brengen tot uw 5bewustzijn en innerlijke Zelf. 

Proficiat hiervoor als u zich al zover hebt kunnen laten groeien, voor er zijn er weliswaar toch een klein aantal die zich al de pioniers van het 5de Dimensionale wereld mogen noemen en op heden hard werken op deze 3 verschillende dimensies en zelfs verder.

De Aarde gaat nu de  3D gewoonten en energieën afsluiten op een zo harmonisch mogelijke manier voor de mensheid, zodat de overgang zo liefdevol mogelijk kan gebeuren.  Er moet nu verder gegaan worden naar een hogere frequentie en deze zoveel mogelijk uitbreiden naar een globale manifestatie.  Op dit moment bevind 50% zich nu in een 5de Dimensie op energetisch vlak, en daarmee bedoel ik de Aarde en haar frequentie gebieden op een globaal landelijk vlak, haar belichaming.  De mensheid daarentegen is op zo een kleine 35% in een 4de Dimensie met haar bewustzijn en incarnaties en een kleine 25% bevind zich al in een 5de Dimensie van bewustzijn en zelfs verder.  Al de rest zit nog vast in de wereld der Illusie wat zich vertaald in 3D.

Wees u ervan bewust dat dit enkel maar percentages zijn op dit moment en dit een verstaanbaar beeld brengt voor u allen, wat ik nu schets, om een globaal beeld te krijgen over hoe ver ascentie is gevorderd.  Er zal nu veel afhangen van de komende veranderingen en de energieën die gaan verder komen van de sterke Equinox graden, hoe het collectieve bewustzijn zal evolueren en aanvaarden wie ze zijn en wat er staat te gebeuren.

Wees vooral liefdevol naar elkaar toe en verheug u op uw prachtige kans voor een mooi vooruitzicht en persoonlijke verrijking.  Dit zal wederom een prachtige kans zijn voor ons allen om veel naar voor te brengen en in manifestatie te laten komen.  Alles is een kans, een mogelijkheid en een prachtige ervaring, hoe dan ook.  U zult nooit iets mislopen of tekort schieten om welke energie dan ook te mogen ervaren.  Alles is vrij en voor iedereen, er wordt niemand overslaan want alles en iedereen is 1.

Wees voldoende vertrouwt met uzelf en uw innerlijke wereld, ik vraag u met aandrang deze dagen rond de equinox sterk te mediteren en te concentreren op uw innerlijke Zelf; uw hart en al het moois dat u graag wilt vervult zien.

Ik ben Saint Germain en ik sta u allen bij!
IK BEN dat IK BEN.

Copyright © by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://pleiadedolphininfos.blogspot.com for Blogger and https://lafontmeline.wordpress.com as Homepage 

3 comments:

  1. Heel veel dank,Lord Saint Germain, voor deze prachtige berichtgeving! Het zijn steeds deze ondersteunende woorden die zo goed doen. En nu weten we ook weer iets beter in welke fase wij ons bevinden met ons allen. Dankjewel, lieve Méline, voor deze mooie channeling. Hartegroet, Pascal.

    ReplyDelete
  2. Ontzettend graag gedaan lieve vriend! Jij bedankt om hier mee aanwezig te zijn en bij te staan in alles ♥

    ReplyDelete
  3. Bedankt St-Germaine en Méline ;)

    ReplyDelete