Thursday, March 28, 2013

Magatha van Agartha ~Wij hebben een genoodzaakte verandering en proces moeten doorvoeren die enorm veel teweeg zal brengen op jullie wereld en in jullie realiteit ~ Door Méline Lafont

(image www.scoop.it)

Gechanneld door Méline Lafont 

Gegroet beste Aarde gebroeders.  Het is weer tijd voor een korte update in de stand van zaken voor de Inner Aarde zowel als de Aarde.  Ik verwelkom jullie met een open hart vol liefde en dankbaarheid.

Wat op dit moment aan het gebeuren is, is werkelijk een stevige manifestatie.  Er zijn een aantal verschuivingen aan het plaatsvinden op jullie Aarde en realiteit, die het vallen van de oude structuren inleiden maar ook de werkelijke vernieuwing inluiden.  Wat misschien nog niet geweten is, of misschien wel door andere geliefde bronnen, is dat er ook in de Inner aarde enorm veel speelt.


Wij hebben een genoodzaakte verandering en proces moeten doorvoeren die enorm veel teweeg zal brengen op jullie wereld en in jullie realiteit.  Veel harten zullen ons kunnen en mogen verwelkomen in hun wereld en ons ook kunnen waarnemen.  Hier is erg hard naartoe gewerkt geweest en dat is wat wij ook al zo lang zijn overeen gekomen met de sterren civilizaties alsook met uw allen.

Wat wel feit is, is dat enkel de ontwaakte en geactiveerde harten ons intrede in hun werkelijkheid een feit zullen kunnen noemen omdat men werkelijk op eenzelfde frequentie  als ons dient te vibreren en te bestaan.  Deze frequentie is de hart frequentie en Staat van Zijn, uiteraard, en vormt de nieuwe werkelijkheid en wereld.  Het is daar dat wij te vinden zijn en aangezien er nu een hele nieuwe werkelijkheid zich aan het manifesteren is binnen jullie zelf, zijn jullie er klaar voor.

Weet dat dit voor ieder persoonlijk verschillend is en alles steeds een werkelijk proces vraagt.  Dit is 1 van de zaken waar we zeer hard aan gewerkt hebben en nog steeds blijvend aan werken want ook wij willen iedereen van onze Aarde gebroeders zien slagen en Ascenderen tot hun eigen wereld van Zijn.

Slapende zielen die zich vertoeven in een lagere frequentie, zullen ons nog niet kunnen zien of voelen, maar ook daar wordt aan gewerkt.  Wij kijken er alvast enorm naar uit om de werkelijke contacten een feit te kunnen noemen met de eersten onder jullie.  Wat er ook moge verschijnen als beeld of energie, of een werkelijke verschijning, zal steeds een soort van aanpassing en gewenning vragen aan jullie, maar de herkenning zal ook bij velen een feit zijn.  We zijn begonnen!

Wat ook een heel belangrijk punt is, is dat we op heden aan een project aan het werken zijn die heel veel zal losmaken in de harten van de mensen.  Wij gaan een aantal projecten naar boven brengen die veel zielen zullen helpen met hun proces in de opbouw van hun nieuwe wereld op geliefde Gaia.  Wij hebben de nodige technologie en kennis om mee te helpen opbouwen, omdat dit ons verleden is die zich nu terug herhaalt, enkel in andere en betere omstandigheden.  Wij weten als geen ander waar de valkuilen zich bevinden en kunnen onze expertise aanbieden aan jullie allen.  Vele zielen onder jullie behoorden ooit tot onze zelfde civilisatie in de tijden van Atlantis en zijn nu terug in incarnatie om samen te werken met ons allen om deze Ascentie wel te laten slagen op een globale schaal.

Tunnels zijn klaar gestoomd en vrijgemaakt voor allen die zich willen vervoegen in de innerlijke steden en talloze steden van het Licht zijn nu klaar gemaakt om gebruik van te maken, mits creaties van uw innerlijk zelf; voor u maakt uw eigen stad en wereld. Dit alles komt ter uwe beschikking en komt samen tot 1 globale en collectieve wereld.  1 tijdslijn wordt gevormd en dat heet het NU.

Aangezien het collectieve hier klaar voor dient te zijn, hebben nu vele shiften en verschuivingen plaats zodat iedereen de kans krijgt om mee te groeien in die wereld. Degenen die nu al een Staat bereikt hebben om perfect verder te evolueren en te zweven in die nieuwe frequentie en Staat van Zijn, zullen ook veel sneller connectie met ons maken dan degenen die nog vast houden aan de oude wereld.  Alles hangt van uzelf af natuurlijk.  Hoe dan ook, komen onze werelden en steden samen en vormen deze het nieuwe Aardse paradijs.  Dit is onvermijdelijk na wat er geshift is op Aarde sinds de uitlijning op 21/12/2012 en voornamelijk deze lente equinox voor een grondige manifestatie en shift van het collectieve heeft gezorgd.

Alles dient nu uitgespeeld te worden en jullie assistentie zal bepalend zijn hoe snel dit alles intreed in UW werkelijkheid.  Dit is goed nieuws en wij de Agarthanen zijn hier enorm blij voor om dit te mogen brengen in jullie werkelijkheid.  Blijf steeds gecenterd en gegrond alle tijden zodat onze energieën kunnen samen werken en vloeien tot 1.

Ik ben Magatha en ik spreek namens de Agartha civilisatie.  Mijn dankbaarheid voor jullie aandacht en aanwezigheid.  In Liefde en Licht.

Copyright © by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material freely, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://pleiadedolphininfos.blogspot.com for Blogger and https://lafontmeline.wordpress.com as Homepage 

1 comment:

  1. Hier kan ik nu zó gelukkig van worden! Wat een geweldig bericht van Magatha! Wij kunnen niet wachten tot de hereniging! Hartegroet aan alle lieve bewoners van Agartha, we zien er zo naar uit. Hoe eerder, hoe beter! Pascal.

    ReplyDelete