Monday, November 3, 2014

Méline Portia Lafont ~ Pleiadeenii – Punctul de pe spirala schimbării fundamentale: intrarea în Etapa de Aur

Picture credit


Traducere Monica Poka http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.nl/2014/11/pleiadeenii-punctul-de-pe-spirala.html


Mesaj primit prin Méline Lafont


În regulă, este timpul să facem o pauză înainte de a intra în intensitatea următorului flux. Bineînțeles, fiecare flux își are propria sa unicitate și deschidere pentru a fi primit și integrat și acest lucru depinde în întregime de cursul pe care voi îl luați în mod individual. Haideți să vorbim astăzi cu Pleiadeenii, deoarece a trecut ceva timp de când energiile lor au vorbit prin mine pentru colectiv. În comunicările personale, am păstrat legătura prin fuziuni și conversații. Ori de câte ori sunt integrări care este permis să le primesc, Pleiadeenii îmi sunt alături pentru a orchestra acest proces pentru corp.


Binecuvântările și Iubirea mea pentru voi toți, Méline Portia <3


(primit în 31 Octombrie 2014)


Pleiadeenii


Binecuvântări și salutări vouă tuturor, copiii noștri dragi


Am avut de lucru cu procesul integrării pentru voi toți și mai ales în ceea ce privește integrarea conștientizării și conștiinței voastre Galactice Mai Înalte care este născută în voi toți. Este un moment de examinare a conștiinței Galactice în voi înșivă în timp ce vă porniți motoarele acelei conștiințe Galactice care este închisă în voi.


Înțelegeți, dragii noștri dragi, că totul este în voi și că voi sunteți cei care vă veți trezi propriul vostru potențial Divin și abilitățile. Nu putem sublinia suficient de mult acest lucru, deoarece este clar că el nu este încă pe deplin înțeles de către voi toți. Cu toate acestea, voi ajungeți la acea mare cunoaștere și unii au început ca treptat chiar să exceleze în acest sens. Acesta este motivul pentru care este nevoie ca voi să vă dobândiți conștientizarea propriei voastre contribuții pe parcursul căii voastre spre Ascensiune. Este extrem de important ca voi să vă câștigați propria voastră conștiință ca și Înaltă Lumină Christică în acest corp în scopul de a o aduce în viața voastră personală. Și apoi veți aduce schimbarea pe care o doriți: voi, voi înșivă și nimeni altcineva!


Acestea sunt într-adevăr mărețe timpuri de schimbare pentru întreaga Umanitate depășind chiar și schimbările anterioare pe care Umanitatea a venit să le experimenteze. Este ca și cum ar fi fost un mare ciclu de eliberare profundă a vechiului pentru colectiv și planurile Globale. Vine un moment în timp în care toată Omenirea atinge acest prag care stă ca și garanție pentru reînnoirea Globală totală. Una care stă în primul și în primul rând pentru întreaga schimbare Globală care trezește Umanitatea la potențialul ei deplin. Acel moment a sosit acum și este în curs de desfășurare.


Este centrul unei Surse pe care voi ați venit să îl atingeți, și această Sursă este în aliniere cu Marea Sursă a Tot Ceea Ce Este. Ați atins acel punct de pe spirala evoluției și infinitului. Acest centru este o conștiință și o vibrație care schimbă totul, prima dată în interiorul Sinelui și apoi în afară. Acesta intră acum în planurile voastre de existență și aduce cu sine marea înțelegere a propriilor voastre nevoi și dorințe pentru schimbare și pentru creațiile voastre. Schimbarea vine din creșterea și perspectivele care sunt acumulate pe parcursul propriei voastre evoluții pe măsură ce voi ieșiți din planurile vechiului și intrați în noul care este pe cale să fie creat chiar de către voi înșivă.


Există un moment în timp în care toate liniile temporale fuzionează într-una singură într-un ritm care este acceptabil pentru toți și în interesul deplin al acestei evoluții Planetare. Veți vedea și veți simți cum uneori aceste linii temporale fuzionează deja în punctele de trecere și pe măsură ce această spirală a liniilor temporale devine din ce în ce mai mică și mai subțire, liniile temporale devin o linie temporală infinită. Este un gest și o binecuvântare de la propriile voastre nivele Mai Înalte și de la expresiile Sinelor voastre Dumnezeiești și Christice care au venit pentru a fi experimentate în această viață.  Acesta este un interval de timp foarte important și crucial pentru întreaga Umanitate, dacă să cadă în sulemeneala propriilor sale frici sau să se ridice deasupra acestei familiare densități materiale Pământești și să întindă picioarele nou-născutului voi. Aveți de gând să-i permiteți nou-născutului voi să pășească în afară sau îl veți ține în interiorul vostru?


Fiecare parte a ființei voastre este acum testată și curățată în moduri profunde pentru a face acum alegerea dacă să rămâneți în vechea voastră formă sau dacă să vă ridicați deasupra lumescului. Alegerea este a voastră în ce formă veți FI precum și vibrațiile care vor însoți această alegere a voastră. Este extrem de important acum pe ce vă focalizați. Voi aduceți Noul Pământ prin voi pe măsură ce-l nașteți prin voi înșivă! Veniți să-l vedeți în voi și vă veți da seama că el este deja aici în Acum, pentru că voi sunteți aici în Acum și din interiorul vostru el se va ridica la suprafața ființei voastre, emanând acea lume în realitatea voastră exterioară.


Voi ajutați lumea să se schimbe și aceasta este responsabilitatea voastră ca o voință liberă de tot. Ceea ce purtați, sunteți și asta veți emana tot timpul.


Acest punct de pe spirală este unul de schimbare fundamentală, o cameră de accelerare și schimbare care oferă toate informațiile și codurile pentru schimbarea acestei lumi și a percepțiilor voastre umane în Etapa de Aur. Această Etapă de Aur este una de vibrații Christice și ea vă invită să gândiți, acționați și să FIți în acord cu frecvența sa de vibrație. Vă puteți doar juca și împărtăși din bucuria acestei Etape de Aur dacă vă potriviți în vibrațiile sale, ca și o îmbinare perfectă. Prin urmare FIți și aduceți-vă propria voastră conștiință Christică în inima voastră, pentru că voi toți aveți un nivel de conștiință Christică și expresie care așteaptă să fie pe deplin integrată și întrupată din nou.


Vremuri cruciale, decizii cruciale, alegeri cruciale vă așteaptă pe toți și care vor cere răspunsuri conștiente instantanee în măsurătorile conștiinței Christice. Cum să facem asta, întrebați voi? Nu există cum, dragilor, există doar cunoașterea și simțirea interioară care vă vor conduce de-a lungul acestei aventuri și vă vor permite să fiți în stare și să rămâneți echilibrați prin toate acestea atunci când presiunea crește.


Vă dorim să fiți calmi, să rămâneți centrați și echilibrați în timpul fiecărui eveniment de pe Pământ precum și în interior, distragerile fiind foarte palpabile în ultimul timp în planul vostru de existență. Învățați să vă eliberați în mod continuu de tiparele vechi pentru a învăța și zbura cu vânturile schimbării. Sunt prea multe influxuri care intră în planurile voastre ca voi să vă țineți doar de unul. Gustați nou sositele energii Cosmice și Galactice din planurile noastre și permiteți-vă să vă bucurați de această schimbare interioară și corporală. Voi sunteți Maeștrii pe acest Pământ și voi ați venit să faceți ca într-adevăr toate aceste lucruri să se desfășoare în propriile voastre realități.


Suntem cu voi într-o iubitoare susținere. Permiteți-ne să fim cu voi și o vom face cu pace și armonie.


Pleiadeenii

Méline Lafont 2012 – 2014, permission is given to share freely in its entirety and unaltered http://melinelafont.com and http://pleiadedolphininfos.blogspot.com 

No comments:

Post a Comment